Κέπφερ: ”Οι κορυφαίοι παίκτες έχουν προνόμια”

Ο Ντομινίκ Κέπφερ είναι ένας από τους τενίστες, που εκφράζουν ανοιχτά τα παράπονα τους, σχετικά με την αυστηρή καραντίνα που πρέπει να τηρήσουν στην Μελβούρνη οι περισσότεροι παίκτες.

Την ώρα που κορυφαίοι παίκτες βρίσκονται για να προπονηθούν στην Αδελαΐδα, όπως ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Ράφαελ Ναδάλ, πάνω από 70 παίκτες βρίσκονται υπό αυστηρή 14ημερη καραντίνα.

Ο 26χρονος τενίστας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες βρίσκονται σε καραντίνα, κάποιοι παίκτες έχουν πλεονεκτήματα και ανέσεις που άλλοι δεν έχουν.

”Οι κορυφαίοι

παίκτες εδώ στην Μελβούρνη έχουν ξεκάθαρο πλεονέκτημα. Κάποιοι μάλιστα, έχουν και πόρτες οι οποίες συνδέονται με τα δωμάτια των φυσιοθεραπευτών τους, ώστε να μπορούν να βρίσκονται σε μια καλή κατάσταση.

”Εγώ έχω το δικό μου δωμάτιο, αλλά ο προπονητής μου βρίσκεται στο διπλανό. Δεν μπορώ να τον δω καθόλου. Για μένα προσωπικά είναι εντάξει, αλλά είναι κάπως παράλογο να μην λαμβάνεται υπόψιν το δικαίωμα όσων παικτών επιθυμούσαν να φέρουν και άλλους ανθρώπους μαζί τους.”

Ο Νο.68 στο κόσμο Κέπφερ, αναμένεται να κάνει τη δεύτερη του εμφάνιση στη τελική φάση του Australian Open. Η περσινή του πρώτη ήταν ανεπιτυχής, αφού έχασε στον πρώτο κιόλας γύρο από τον Ισπανό, Πέδρο Μαρτίνες.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Κέπφερ: ”Οι κορυφαίοι παίκτες έχουν προνόμια” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα