Καράτσεφ: “Δεν ήρθα από το πουθενά”

Ο Ασλάν Καράτσεφ πέτυχε την σπουδαιότερη νίκη της καριέρας του την προηγούμενη εβδομάδα στο Βελιγράδι, κερδίζοντας μέσα στο… σπίτι του, τον Νο1 τενίστα του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Ρώσος επικράτησε του Νόλε μετά από τρεισήμισι ώρες τεράστιας μάχης και προκρίθηκε στον τελικό του Serbia Open. Παρ’ όλα αυτά, δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τον τίτλο, χάνοντας τον τελικό στις λεπτομέρειες, από τον Ματέο Μπερετίνι.

Ο 27χρονος, μπορεί να είναι η μεγάλη αποκάλυψη του 2021, αφού από το Νο114 που βρισκόταν στις 8/2,

έχει αναρριχηθεί στο Νο27, προσθέτοντας μερικές τρομερές πορείες στο βιογραφικό του, όμως δεν θεωρεί πως… έσκασε από το πουθενά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Καράτσεφ πιστεύει ότι αργά ή γρήγορα θα είχε μεγάλες επιτυχίες στο Tour. Μάλιστα, θα συνέβαινε νωρίτερα αυτό το breakthrough, αν δεν αντιμετώπιζε σοβαρούς τραυματισμούς.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Δεν ήρθα από το πουθενά. Δουλεύω αρκετά χρόνια με τους συνεργάτες μου και έχω κάνει καλές εμφανίσεις και στο παρελθόν. Είχα όμως, μερικούς τραυματισμούς και μερικές ατυχίες, που με κράτησαν πίσω.

Τώρα γίνεται καλή δουλειά με τον προπονητή μου και τα τελευταία δυόμιση χρόνια δουλεύουμε χωρίς προβλήματα. Όλη αυτή η δουλειά, εξαργυρώνεται μέσα στο 2021.

Δεν έσκασα από το πουθενά στο τένις. Όλα ήρθαν φυσικά, μετά από πολλή δουλειά και μεγάλη πρόοδο μέρα με τη μέρα. Πρέπει να δουλεύεις σκληρά κάθε μέρα, αν θες να πετύχεις”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Καράτσεφ: “Δεν ήρθα από το πουθενά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καράτσεφ, “Δεν,karatsef, “den