Ιβάνοβιτς: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει σε τουρνουά της WTA

17:59 7/4/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Άννα Ιβάνοβιτς αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο Γυναικείο τένις, ξεκινώντας τα βήματα της ως επαγγελματίας το 2003.

Οι συνολικά 15 τίτλοι στη καριέρα της, το ένα Grand Slam στο Roland Garros το 2008, η συμμετοχή της σε ημιτελικούς Ολυμπιακών αγώνων,

αλλά και πολλές ακόμη διακρίσεις είχαν δείξει τις τρομερές δυνατότητες της μέσα στο Court.

Ωστόσο, οι πολλοί τραυματισμοί της, την οδήγησαν στην απόσυρση από την ενεργό δράση το 2016, σε ηλικία μόλις 28 ετών.

Πλέον στα 33, η Άννα Ιβάνοβιτς είναι σύζυγος του άλλοτε ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου Μπάστιαν Σβάϊνσταιγκερ και μητέρα δύο παιδιών.

Πριν λίγες ημέρες, η άλλοτε Νο1 τενίστρια στον κόσμο ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, που έλεγε: “Το κλειδί για μια πετυχημένη και ευτυχισμένη ζωή; Ακολούθησε το πάθος και μην ακούς κανέναν που δεν μπορεί να σε καταλάβει.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ενδεχομένως πίσω από αυτά τα λόγια και να κρύβεται η επιθυμία της, να επανέλθει στα courts και πόσο πιο καλή ευκαιρία από το τουρνουά που αναμένεται να διεξαχθεί στο Βελιγράδι και έχει οριστεί για να ξεκινήσει στις 17 Μαΐου.

Ο αδερφός του Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν αυτός που μίλησε στο Gazzetta dello Sport, διοργανωτής του συγκεκριμένου τουρνουά της WTA στο Βελιγράδι, θέτοντας το σενάριο να αγωνιστεί ξανά η άλλοτε Νο1 στον κόσμο συμπατριώτισσα του Άννα Ιβάνοβιτς.

Όλα αυτά είναι σενάρια, τα οποία ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί. Σίγουρα θα ήταν αρκετό ενδιαφέρον να δούμε την 33χρονη να επιστρέφει στα courts, αλλά ανάμεσα σε σπουδαίες τενίστριες του χώρου, που είναι έτοιμες και έχουν αγωνιστικό ρυθμό, δεν θα είναι καθόολου εύκολο για την Ιβάνοβιτς.

Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί απίθανο, με το ενδεχόμενο αυτό να παραμένει ανοιχτό και φυσικά θα ήταν υπέροχο να δούμε ξανά στην αγωνιστική δράση, την Άννα Ιβάνοβιτς, μια τενίστρια που έλαμψε στο ξεκίνημα της καριέρας της, έχοντας μάλιστα βρεθεί για 12 εβδομάδες στο Νο1 του κόσμου και κατακτώντας πολλούς τίτλους ως την απόσυρση της το 2016.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Ιβάνοβιτς: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει σε τουρνουά της WTA appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα