Ιβανίσεβιτς: “Εύχομαι ο Νόβακ να πάρει το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες”

13:22 3/4/2024 - Πηγή: Tennis24

Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς, μπορεί να αποχώρησε από την ομάδα του Νόβακ Τζόκοβιτς την περασμένη εβδομάδα μετά από 6 χρόνια συνεργασίας, ωστόσο ο Κροάτης προπονητής μιλώντας στο “Sport Klub” εξέφρασε την μεγαλή του επιθυμία για τον Νο1 του κόσμου. 

“Πιστεύω ότι ο Νόβακ θα βρει κίνητρο. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Του εύχομαι με όλη μου την καρδιά να κατακτήσει το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, περισσότερο και από μια κατάκτηση Slam.”,

είπε ο Ιβανίσεβιτς. “Ειναι κάτι που θέλει, νιώιθει ότι το χρωστάει σε κάποιον, αν ακή δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν. Εύχομαι να τα πάει καλά στους Ολυμπιακούς Αγώνες.”

Θυμίζουμε ότι ο Τζόκοβιτς κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Πεκίνο το 2008, κατέκτησε δύο φορές την 4η θέση μετά από την ήττα στους μικρούς τελικούς σε Λονδίνο (2012) και Τόκιο (2021), ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο (2016) αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο στο παιχνίδι με τον Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο. 

Αν και το φετινό ξεκίνημα του Τζόκοβιτς δεν έχει συνοδευτεί με κάποιον τίτλο ο Ιβανίσεβιτς συνεχίζει να πιστεύει στον Σέρβο. “Όταν ο Νόβακ είναι ο DJ όλοι χορεύουν με τη μουσική του. Όσο πιο γρήγορα αναλάβει τη θέση του DJ, τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσουν να χορεύουν οι άλλοι.”

Ο Τζόκοβιτς προετοιμάζεται ήδη για την επιστροφή του στη δράση που θα πραγματοποιηθεί στο πρώτο χωμάτινο ATP Masters 1000 της σεζόν στο Μόντε Κάρλο. 

The post Ιβανίσεβιτς: “Εύχομαι ο Νόβακ να πάρει το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιβανίσεβιτς, “Εύχομαι, Νόβακ, Ολυμπιακούς Αγώνες”,ivanisevits, “efchomai, novak, olybiakous agones”