Ήττα στην επιστροφή για Νισικόρι

19:49 8/9/2020 - Πηγή: Tennis24
Ο Κέι Νισικόρι δεν κατάφερε να συνοδεύσει με νίκη την επιστροφή του στη δράση μετά από έναν χρόνο και ηττήθηκε στην πρεμιέρα του στο Κίτσμπουελ.

Ένας χρόνος χωρίς τένις πέρασε για τον Κέι Νισικόρι.

Ο 31χρονος τενίστας έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ στην καριέρα του από τραυματισμούς και ειδικά την τελευταία διετία έχει χάσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της αγωνιστικής δράσης.

Βάλτε μέσα σε όλα αυτά και την περίοδο του lockdown

και ο “σαμουράι” αποφάσισε να μην κάνει το ταξίδι στις Η.Π.Α. αλλά να επιστρέψει στην συντομευμένη εκδοχή της φετινής χωμάτινης σεζόν, αρχής γενομένης από το 250ρι στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας.

Παρά το γεγονός ότι μπήκε καλά στον αγώνα του κόντρα στον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, ο Νισικόρι ηττήθηκε τελικά με ανατροπή από τον Σέρβο τενίστα, 4-6, 6-4, 6-2 και απέτυχε να πάρει ματς στα πόδια του που είναι και ο βασικός του στόχος μέχρι να βρει τα πατήματά του μετά από την επέμβαση και την εκτενή αγωνιστική απουσία.

Φανερά εκτός ρυθμού, ειδικά μετά το πρώτο σετ, ο Νισικόρι ήταν εκτός φόρμας τόσο στο σερβίς του όσο και από τη βασική γραμμή που ήταν παραδοσιακά ένα από τα δυνατά του σημεία στα καλά του χρόνια στο τουρ.

Θα τον ξαναδούμε λογικά εν δράσει στο Masters της Ρώμης που είναι το επόμενο προγραμματισμένο χωμάτινο τουρνουά προετοιμασίας πριν από το Γαλλικό Όπεν.

KITZBUHEL OPEN DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Ήττα στην επιστροφή για Νισικόρι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα