Ήταν πολλά τα λεφτά, Ρότζερ

Πόσα χρήματα έβγαλε ο Ελβετός κατά τη διάρκεια της περιοδείας του σε πέντε χώρες στη Λατινική Αμερική;

Ρότζερ Φέντερερ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ, προτίμησαν να μην αγωνιστούν στο νέο Davis Cup, έχοντας σχεδιάσει μια σειρά από αγώνες επίδειξης σε Χιλή, Αργεντινή, Κολομβία, Μεξικό και Εκουαδόρ.

Η περιοδεία των δύο κορυφαίων τενιστών, ολοκληρώθηκε στην πρωτεύουσα του Εκουαδόρ, το Κίτο την Κυριακή (24/11) και σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Μεξικό, έγιναν γνωστά τα έσοδα του Ρότζερ Φέντερερ από αυτό το ταξίδι.

Οι πληροφορίες

αναφέρουν ότι ο 38χρονος Ελβετός, έγινε πλουσιότερος κατά 10 εκατομμύρια δολάρια, στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αν και το φιλικό στην Μπογκοτά της Κολομβίας δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη χώρα.

Μόνο από την παρουσία του στο Μεξικό όπου γέμισαν τη μεγαλύτερη αρένα ταυρομαχιών στον κόσμο, με 42,500 θεατές, ο Φέντερερ έβγαλε 2.2εκ. δολάρια!

“Οι αγώνες επίδειξης, είναι πιο ακριβοί. Δεν είναι το ίδιο με ένα τουρνουά” εξηγεί ο διευθυντής αγώνων του ATP 500 τουρνουά στο Ακαπούλκο, Ραούλ Ζουρουτούθα.

“Στο τουρνουά, ξεκινάς με ένα apperance fee και τα επιπλέον χρήματα που θα βγάλεις, εξαρτάται από το πόσο μακριά πηγαίνεις στη διοργάνωση. Ο Ρότζερ είναι πολύ απλός άνθρωπος” τόνισε ο Μεξικανός που δεν έκρυψε την επιθυμία του να φέρει τον Φέντερερ στο Abierto Mexicano το 2020.

The post Ήταν πολλά τα λεφτά, Ρότζερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα