Ιταλία: Τελικό στα μονά και τίτλο στα διπλά για τη Σακελλαρίδη

Τρεις μεγάλες νίκες πανηγύρισε σήμερα Σάββατο (30/3) η Σαπφώ Σακελλαρίδη, στο ITF Pro τουρνουά των 35.000 δολαρίων στην Ιταλία. Πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη της στα μονά και προκρίθηκε στον αυριανό τελικό, ενώ με 2 νίκες στέφθηκε και πρωταθλήτρια στα διπλά.

Συγκεκριμένα, η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια αντιμετώπισε σήμερα την 27χρονη Ιταλίδα, Μαρτίνα Κολμένια, και επικράτησε με 6-3, 3-6, 6-3, μετά από 2 ώρες και 45 λεπτά αγώνα στο Court 3 των

εγκαταστάσεων της γειτονικής μας χώρας.

Στον τελικό, η No1 του ταμπλό θα παίξει με την 23χρονη από την Ελβετία, Λεόνι Κουνγκ, με στόχο το double. Για να φτάσει ως εδώ, η Σαπφώ αρχικά κέρδισε την 23χρονη Ιταλίδα, και lucky loser από τα προκριματικά, Τζούλια Καρμπονάρο, με 6-2, 6-3.

Στο δεύτερο γύρο ξεπέρασε το εμπόδιο της συνομήλικής της Ιταλίδας, Τζένιφερ Ρουγκέρι, νικώντας με ανατροπή στα set (6-7(7), 7-5, 6-4), και στην 8άδα επικράτησε της 25χρονης Ιταλίδας, Αντζέλικα Ράγκι, με 7-6(4), 7-5.

Στα διπλά, η Σακελλαρίδη συνεργάστηκε με την 23χρονη Ιταλίδα, Αόρορα Ζαντεντέσκι, και ήταν και εκεί στην κορυφή του ταμπλό. Λίγες ώρες μετά το παιχνίδι της στα μονά ξαναμπήκε στο κορτ, και με back to back νίκες σε ημιτελικά και τελικό κατέκτησαν τον τίτλο.

Στην 4άδα επιβλήθηκαν των Αλίσια Μελόστς (Γερμανία) και Τζούλια Ρούνεϊ (ΗΠΑ) με 6-2, 6-3, και στον τελικό νίκησαν τις Λούσι Χαβλίτσκοβα (Τσεχία) και Λόλα Ραντιβόγεβιτς (Σερβία) με 6-4, 6-2, σε 75 αγωνιστικά λεπτά.

Στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης είχαν bye πρόκριση στα προημιτελικά, και εκεί δεν αντιμετώπισαν προβλήματα απέναντι στις Ιταλίδες, Αντζέλικα Ράγκι και Σοφία Ροσέτι, αφού επικράτησαν με 6-1, 6-3.

The post Ιταλία: Τελικό στα μονά και τίτλο στα διπλά για τη Σακελλαρίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα