Ισπανία: Έφτασε στα ημιτελικά του διπλού η Χατζηαβραάμ

Μία νίκη μακριά από τον τελικό του διπλού του XLIV Trofeo Apple Bowl U16 του grade 1 της Tennis Europe στην Ισπανία έφτασε η Ελένη Χατζηαβραάμ, έχοντας για παρτενέρ της την Ουκρανή Μέρι Σίντελνουκ, με την Ελληνίδα να διεκδικεί τον 4ο φετινό (και 13ο συνολικά) τίτλο της στα διπλά.

Το ελληνοϊσπανικό δίδυμο ηττήθηκαν μετά από ένα κλειστό

και αμφίρροπο ματς από το δίδυμο των Τζουλιάνα Κιάσιο (Αργεντινή) και Άννα Σκχούτοβα (Ρωσία) με 7-6(5), 6-4, και έμειναν εκτός τελικού.

Η 15χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια μας και η συμπαίκτρια της πέρασαν με bye τον 1ο γύρο, ενώ στα προημιτελικά επικράτησαν των Ισαμπέλ Σκουγκ (Σουηδία) και Σριμάνια Ρέντι Ανουγκόντα (Ινδία) με 6-3, 6-2, για να πάρουν το εισιτήριο για την τελική 4άδα.

Ανάλογη πορεία είχε και στα μονά της ίδιας διοργάνωσης η Ελένη, φτάνοντας μέχρι την προημιτελική φάση. Στον 1ο γύρο επιβλήθηκε της Ισπανίδας Έμπριλ Σομπράντο Όσιν με 6-1, 6-0, ενώ στη φάση των “16” κέρδισε τη Ρουμάνα, Αντρέεα Αντελίνα Κούνα, με 6-2, 7-6.

Στις “8” καλύτερες του τουρνουά η Χατζηαβράαμ ηττήθηκε από τη No2 του ταμπλό, την Τζουλιάνα Κιάσιο (Αργεντινή) με 6-2, 6-1, και έμεινε εκτός τελικής 4άδας.

Αυτός ήταν ένας ιδιαίτερα καλός αγωνιστικός μήνας για τη 15χρονη πρωταθλήτριά μας, που πριν από αυτή τη διοργάνωση της Tennis Europe πήρε μέρος και στα 3 International tournament της ITF στη χώρα μας Grade J60 & (πρώην J4), U18 ετών που πραγματοποιήθηκαν στην Πρέβεζα (Preveza Cup 2023) στην Κέρκυρα (Corfu Cup 2023) και στα Ιωάννινα (IOANNINA CUP 2023)

Και στα 3 τουρνουά πραγματοποίησε αξιόλογες εμφανίσεις, μπαίνοντας από τα προκριματικά στα μονά και φτάνοντας δύο φορές στην ημιτελική φάση και μια στα προημιτελικά, κάνοντας ένα άλμα εκατοντάδων θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη U18, για να βρίσκεται τώρα στο No2460.

The post Ισπανία: Έφτασε στα ημιτελικά του διπλού η Χατζηαβραάμ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα