Η σκληρή αλήθεια του διαδικτυακού εκφοβισμού των τενιστών

Ο Ντάστιν Μπράουν αποφάσισε να βρει μπροστά και να μιλήσει ανοικτά για το φαινόμενο του διαδικτυακού εκφοβισμού που δέχονται επαγγελματίες τενίστες σε καθημερινή βάση.

Ο 35χρονος Γερμανός αποφάσισε να αναρτήσει screenshots με δείγμα των εμετικών μηνυμάτων που δέχεται καθημερινά από χρήστες που κρύβονται μέσα στην ανωνυμία του διαδικτύου εξαπολύοντας χυδαίες εκφράσεις, ακόμα και απειλές θανάτου.

“Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα από την κακοποίηση που δέχονται οι παίκτες καθημερινά. Ελπίζω να είναι το πρώτο βήμα από πολλά που θα γίνουν σχετικά με αυτό το θέμα. Το περίμενα ήδη πολύ για να κάνω αυτήν την κίνηση” ανέφερε ο Μπράουν αναρτώντας παράλληλα το εμετικό περιεχόμενο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This Is A Little Taste Of The Abuse We Players Receive Daily. We Hope This Is The First Step Of Many In Addressing This Issue. Please Read and Share, This Is Long Overdue #ShutUpAndServe #AdvantagePlayers #OnlineAbuse #Trolls #SoundOfSupport #MentalHealth #MentalHealthAwareness #Conversations #HeadsUp #HeadsTogether #SpeakUp @ExoSports_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dustin “Dreddy” Brown (@dreddy_ja) στις 25 Αύγ, 2020 στις 4:32 πμ PDT

Κώστας Αϊτάκης

The post Η σκληρή αλήθεια του διαδικτυακού εκφοβισμού των τενιστών appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα