Η ευκαιρία της!

Η Μαρία Σάκκαρη “ρίχνεται” σήμερα στην μάχη των προημιτελικών στο Istanbul Cup αντιμετωπίζοντας την 27χρονη Ολλανδή qualifier Αράντσα Ρους. Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας στην Κωνσταντινούπολη…

Την μεγάλη της ευκαιρία για να προκριθεί για πρώτη φορά φέτος σε ημιτελικό WTA διοργάνωσης έχει σήμερα η Μαρία Σάκκαρη, η οποία στις 12:30GR αντιμετωπίζει την Αράντσα Ρους με μοναδικό στόχο την συνέχιση των θετικών της αποτελεσμάτων

στο χώμα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εμφανίζεται εξαιρετική μέχρι στιγμής στο Istanbul Cup της Τουρκίας κι έχοντας κάνει δυο σερί straight sets νίκες σε βάρος των Μπουγιουκακτσάι και Κρούνιτς, είναι έτοιμη να “λάμψει” και στον προημιτελικό απέναντι στην Ολλανδή.

Η Ρους προέρχεται από τα προκριματικά και μετρά συνολικά τέσσερις νίκες έχοντας χάσει μόλις ένα σετ, αυτό στον προηγούμενο γύρο από την Ντάνκα Κόβινιτς, ενώ δείχνει αρκετά φορμαρισμένη το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η 22χρονη Μαρία όμως, Νο48 την παγκόσμια κατάταξη, δεν θέλει να αφήσει αυτήν την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, καθώς θα βρει απέναντί της μια αθλήτρια η οποία δεν έχει τόσο μεγάλες παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο και βρίσκεται αυτήν την στιγμή στο Νο123 του κόσμου.

Η νικήτρια αυτού του αγώνα, θα αντιμετωπίσει το Σάββατο την νικήτρια του ντέρμπι ανάμεσα σε Σβετλάνα Κουζνέτσοβα, Νο2 του ταμπλό, και Πολόνα Χέρσογκ. Αυτό το παιχνίδι θα γίνει περίπου στις 14:00GR.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA και Νο1 του ταμπλό στην Κωνσταντινούπολη, Καρολίν Βοζνιάκι, μετά την δύσκολη επικράτησή της επί της Σάρα Εράνι την Πέμπτη, σήμερα στις 17:30GR θα αγωνιστεί με φόντο μια θέση στα ημιτελικά κόντρα στην φορμαρισμένη Γαλλίδα Πολίν Παρμεντιέρ.

Τέλος, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας η Ντόνα Βέκιτς θα αναμετρηθεί με την Ρουμάνα Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου στις 19:00GR.

ISTANBUL CUP DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Η ευκαιρία της! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα