Η Αζαρένκα, εκπλήρωσε το όνειρο της ζωής της (pic)

Στο Κατάρ, για να παρακολουθήσει από κοντά το φετινό Μουντιάλ και ταυτόχρονα για να… εκπληρώσει το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής της, βρίσκεται η Βικτόρια Αζαρένκα.

Η Λευκορωσίδα, κάτοχος δυο Grand Slam τίτλων, πρώην Νο1 και νυν No37 τενίστρια του κόσμου, παρακολούθησε δια ζώσης την αναμέτρηση της εθνικής Αργεντινής με την αντίστοιχη της Σαουδικής Αραβίας, στην 1η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου και μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται, πως εκπλήρωσε το όνειρό της!

Ποιο ήταν αυτό ; Να παρακολουθήσει από κοντά

τον Λιονέλ Μέσι, να αγωνίζεται με το εθνόσημο στο στήθος, σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Παρά την ήττα της Αργεντινής από τους Σαουδάραβες, η οποία, πιθανότατα θα σόκαρε την Αζαρένκα, όσο σόκαρε και τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν, η “Βίκα” θα έχει να… λέει, γι’ αυτή την ημέρα.

Άλλωστε, 11 χρόνια νωρίτερα, είχε κάνει tweet, γράφοντας: “Έλαβα μια φανέλα της Μπαρτσελόνα, με το όνομα του Μέσι στην πλάτη, για χριστουγεννιάτικο δώρο. Είμαι πολύ χαρούμενη. Πλέον, είμαι και επίσημα, μεγάλη φαν του”.

Για να έρθει το νέο tweet της, την Τρίτη (22/11), από τις κερκίδες του γηπέδου: “Ήταν το όνειρο της ζωής μου, να δω τον Μέσι να παίζει για την Αργεντινή”.

A dream realized for Lionel Messi fan @vika7

In the stands at the #FIFAWorldCup! pic.twitter.com/jVXnp1fZUf

wta (@WTA) November 22, 2022

The post Η Αζαρένκα, εκπλήρωσε το όνειρο της ζωής της (pic) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα