Γκοφ: “Κανένα πρόβλημα να παίζω χωρίς κόσμο”

Η Κόρι Γκοφ είναι, αναμφισβήτητα, το παιδί-θαύμα του αμερικανικού τένις!

Μόλις στα 16 της χρόνια, συμμετέχει πια σταθερά στο γυναικείο επαγγελματικό τουρ της WTA όντας, ήδη, μια πανέτοιμη τενίστρια που μόνο καλύτερη και ωριμότερη μπορεί να γίνει!

Την επόμενη εβδομάδα θα δει τον εαυτό της να ανεβαίνει στο Νο48 της παγκόσμιας κατάταξης που είναι νέο career high ενώ το comeback της στο τουρ περιελάμβανε μια εξαιρετική πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Lexington όπου ηττήθηκε από την Τζένιφερ Μπράντι.

Η Αμερικανίδα τενίστρια

θα παίξει στα επερχόμενα τουρνουά σε Σινσινάτι και US Open και δεν δείχνει να πτοείται από το γεγονός ότι η συνθήκη θα είναι χωρίς κόσμο.

“Δεν μπορώ να πω ότι είμαι συνηθισμένη να παίζω με κόσμο! Ενάμιση χρόνο πριν δεν με ήξερε ακόμα κανένας και έπαιζα σε άδεια γήπεδα. Είναι μια γνώριμη συνθήκη για μένα. Φυσικά, θα προτιμούσα, ιδανικά, να υπάρχει κοινό γιατί σου δίνει κίνητρο και σε κρατά σε εγρήγορση αλλά το να παίζεις χωρίς κόσμο σου δίνει, από την άλλη, μια τρομερή ηρεμία”.

“Ειδικά στη Νέα Υόρκη, όπου το κοινό κάνει σαν τρελό, ίσως η απουσία του είναι μειονέκτημα για τους Αμερικανούς παίκτες. Αν όχι μειονέκτημα, μια διαφορετική εμπειρία. Ένα κοινό μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός ματς. Αλλά, στο τέλος της ημέρας, τώρα πρέπει εσύ να γίνεις ο μεγαλύτερός σου φαν!” ανέφερε σοφά η Γκοφ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Γκοφ: “Κανένα πρόβλημα να παίζω χωρίς κόσμο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα