Γερμανία: Ο Παγώνης στον τελικό του διπλού

Ο Ραφαήλ Παγώνης μαζί με τον Καζάκο Νουρντολέτ Μπαλκάν πήραν την πρόκριση στον τελικό του διπλού στο τουρνουά U12 (κατηγορίας 1) που διεξάγεται στο Κόμπλεντζ της Γερμανίας μετά τη νίκη τους στον ημιτελικό της Παρασκευής απέναντι στους Γερμανούς Ντάνιελ Τσαρνέτσκι και Λόρεντζ Σνάιντερ με 6-4, 6-3. 

Το Σάββατο ο Παγώνης θα κυνηγήσει τον 3ο φετινό του τίτλο στα διπλά μετά από το 12άρι διεθνές τουρνουά στην Πάτρα και το επίσης 12άρι στην Πτολεμαΐδα, ενώ έχει ακόμα και 3 τίτλους στα μονά. 

Παγώνης

και Μπάλκαν πέρασαν bye από τον 1ο γύρο, στους “16” κέρδισαν τους Κάμελοτ Καρνέλο (ΗΠΑ) και Γιουλ Οστβόγκελς (Βέλγιο) με 6-4, 7-6(2), ενώ στα προημιτελικά κέρδισαν και τους Εμίλ Ντρίμπκο (Πολωνία) και Γκουστάβ Λεό Μπέντλεϊ Γκάλοβ (Γερμανία) με 7-5, 6-2. Στον τελικό θα αντιμετωπίσουν τους Βέλγους Λιονέλ Χέρμανς και Αλεξάντερ φαν Σαν. 

Ο Παγώνης αγωνίστηκε και στο μονό εκεί όπου έκανε μια επίσης εξαιρετική πορεία φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά. Αφού πέρασε bye από τον 1ο γύρο, στους “32” κέρδισε τον Βέλγο Λιονέλ Χέρμανς με 6-1, 6-4, ενώ στους “16” επικράτησε του Βραζιλιάνου Μιγκέλ Φεράζ με 6-3, 6-2. 

Στα προημιτελικά ξεπέρασε το εμπόδιο του Αμερικανού Κάμελοτ Καρνέλο με 6-3, 6-2, ενώ στον ημιτελικό της Παρασκευής λύγισε από τον Σουηδό Μέλκερ Άντερσον, μετά από μια μεγάλη μάχη, με 6-4, 7-6(5). 

The post Γερμανία: Ο Παγώνης στον τελικό του διπλού appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα