Φοβερά απογοητευμένος ο Μεντβέντεφ

Είχε προσδοκίες στο Ρότερνταμ ο Ντανίλ Μεντβέντεφ και γι’αυτό δήλωσε εξαιρετικά απογοητευμένος από τον πρόωρο αποκλεισμό του

Αποφασισμένος να δουλέψει πιο σκληρά για να επιστρέψει δριμύτερος στο ATP Tour, εμφανίστηκε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ μετά τον αποκλεισμό του από το Νο104 της παγκόσμιας κατάταξης, Βάσεκ Πόσπισιλ το βράδυ της Τετάρτης για τον 1ο γύρο του ABN AMRO

World Tennis Tournament στο Ρότερνταμ.

Το Νο5 του κόσμου και φιναλίστ του US Open 2019, ηττήθηκε “καθαρά” 6-4, 6-3 από τον Καναδό big server και αποχαιρέτησε πρόωρα την Ολλανδική μεγαλούπολη, μόλις μια ημέρα μετά τα γενέθλιά του.

“Μου αρέσει το Ρότερνταμ και γι’αυτό είμαι πολύ απογοητευμένος που αποκλείστηκα τόσο νωρίς. Μόλις είδα την κλήρωση είδα τον εαυτό μου στον τελικό αλλά και εκτός από αυτόν. Έπρεπε να παίξω καλύτερα για να κερδίσω, όμως δεν τα κατάφερα και πρέπει τώρα να κοιτάξω το μέλλον. Να προπονηθώ σκληρά και να είμαι πιο καλός την επόμενη φορά” είπε ο περσινός ημιφιναλίστ της διοργάνωσης, στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου.

Ήταν η 3η ήττα στη χρονιά για τον Μεντβέντεφ, σε σύνολο 10 αγώνων (7-3), προερχόμενος από δύο ήττες κόντρα σε Νόβακ Τζόκοβιτς (ημιτελικά ATP Cup) και Βαβρίνκα (4ος γύρος Australian Open).

Eπόμενο προγραμματισμένο τουρνουά για τον 24χρονο Ρώσο, το Open 13 της Μασσαλίας την επόμενη εβδομάδα όπου θα συναντηθεί ξανά με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο ίδιο τουρνουά.

ROTTERDAM TOURNAMENT DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Φοβερά απογοητευμένος ο Μεντβέντεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα