Φουριόζος Κοκκινάκης στο κυρίως ταμπλό του Μαϊάμι

O Θανάσης Κοκκινάκης με μια άκρως πειστική εμφάνιση και κόντρα στον Μάριο Βιλέγια Μαρτίνεζ, προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό του Miami Open.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας μετά το εμπόδιο του Στέμπε, κατάφερε να ξεπεράσει με σχετική ευκολία και πάλι, αυτή την φορά τον Ισπανό Νο196 στον κόσμο, επικρατώντας με 7-5, 6-1.

Έχοντας ως όπλο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, το εξαιρετικό πρώτο σερβίς του, ο Κοκκινάκης δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες και καθάρισε

τον αντίπαλο του με άνεση.

Το πρώτο σετ ξεκίνησε με τους δύο αθλητές να κάνουν από ένα μπρέικ, έχοντας παράλληλα και οι δύο στο μυαλό τους να παίξουν κυριαρχικά και να επιβάλλουν το δικό τους παιχνίδι, τα πράγματα ήταν οριακά.

Ο Κοκκινάκης, όντας πιο σταθερός και πιο αποφασιστικός στα καθοριστικά σημεία του τέλους στο πρώτο σετ, ήταν και αυτός που έκανε το δεύτερο μπρέικ, κάνοντας το 6-5 στα games και εξασφαλίζοντας ουσιαστικά το εναρκτήριο σετ.

Κάνοντας τη ζωή του ευκολότερη με το καλό ξεκίνημα, ο 24χρονος τενίστας, έδειξε ‘αγριεμένος’ στο δεύτερο σετ και ταυτόχρονα καμία διάθεση να τραβήξει το παιχνίδι παραπάνω ώρα.

Οι 11/20 κερδισμένοι πόντοι από το πρώτο σερβίς του αντιπάλου του, ήταν το σημείο αναφοράς στο δεύτερο σετ, όπου και έδωσε ουσιαστικά το σαφές πλεονέκτημα στον Κοκκινάκη.

Ο Ελληνοαυστραλός Νο243 στον κόσμο κάνοντας τρία συνολικά μπρέικ στο δεύτερο σετ, διέλυσε τον αντίπαλο του και προκρίθηκε στη τελική φάση του Miami Masters.

MIAMI OPEN QUALIES DRAW l OOP (-6h)

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Φουριόζος Κοκκινάκης στο κυρίως ταμπλό του Μαϊάμι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα