Ντόμινικ Τιμ: Φουριόζος από τη Νέα Υόρκη – VIDEO

Με φόρα από τον πρώτο του Grand Slam τίτλο, πριν μερικές εβδομάδες στη Νέα Υόρκη, μπήκε στο Γαλλικό Όπεν ο Ντόμινικ Τιμ ο οποίος ξεπέρασε με straight sets νίκη το εμπόδιο του Μάριν Τσίλιτς, στην πρεμιέρα του στο Παρίσι.

Ο 26χρονος Αυστριακός, Νο3 του ταμπλό, επικράτησε 6-4, 6-3, 6-3 του έμπειρου Κροάτη και ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθεια κατάκτησης του Roland Garros,

έχοντας δύο συνεχόμενους χαμένους τελικούς στο φημισμένο Major.

Υπό την κλειστή οροφή του Philippe Chatrier και με μακρυμάνικη μπλούζα, λόγω του κρύου, ο Τιμ έπαιξε πολύ καλό τένις και δεν έδειξε σημάδια δυσκολίας στην μετάβασή του από τις γρήγορες επιφάνειες της Νέας Υόρκης, στο χώμα του Παρισιού.

Champion statement.@ThiemDomi victorious against Cilic 6-4 6-3 6-3.#RolandGarros pic.twitter.com/bSRejGsP52

Roland-Garros (@rolandgarros) September 28, 2020

Ο Τιμ ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου στα service games του Μάριν Τσίλιτς και πέτυχε έξι έναντι δύο του αντιπάλου του, σε 2 ώρες και 6 λεπτά που διήρκησε το ματς.

Παράλληλα, ο Αυστριακός κράτησε σε χαμηλά επίπεδα τα αβίαστα λάθη του (21 έναντι 43) ενώ είχε καλά ποσοστά κερδισμένων πόντων στο 1ο και στο 2ο σερβίς του.

Στο 2ο γύρο της σπουδαίας διοργάνωσης, ο χαρισματικός άσος θα αντιμετωπίσει τον Τζακ Σοκ που προέρχεται από τα προκριματικά και κέρδισε με 6-4, 6-4, 6-3 τον big server συμπατριώτη του, Ρέιλι Όπελκα.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Ντόμινικ Τιμ: Φουριόζος από τη Νέα ΥόρκηVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα