Φουλ προπόνηση για Χάλεπ!

Η Σιμόνα Χάλεπ είναι από τις “τυχερές” τενίστριες που έχουν στρατοπεδεύσει στην Αδελαϊδα και προετοιμάζεται, σε πολύ καλές συνθήκες, για την έναρξη της σεζόν 2021!

Η φιναλίστ του ΑΟ το 2018 και κάτοχος 2 Grand Slam τίτλων προπονήθηκε μαζί με τη συμπατριώτισσα Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου στο κεντρικό κορτ των εγκαταστάσεων στην Αδελαϊδα ευρισκόμενη στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για την έναρξη της χρονιάς!

Thankful to my great friend @irina_begu for being my training partner for these

two weeks here in Adelaide

Cant wait to see you guys on Jan 29th

You too @ashbarty pic.twitter.com/ct82Qc4cND

— Simona Halep (@Simona_Halep) January 22, 2021

Μόνος στόχος της Χάλεπ είναι η κατάκτηση του πρώτου της τίτλου στη Μελβούρνη που θα σημάνει και το τρίτο της συνολικά Major αν και ο ανταγωνισμός θα είναι, όπως πάντα, αδυσώπητος σε ένα από τα πιο απρόβλεπτα Slam των τελευταίων ετών.

Τυχερές και οι καλές φίλες Ντόνα Βέκιτς και Άλια Τομλιάνοβιτς που προπονούνται κανονικά στη Μελβούρνη όπως και οι Ίγκα Σβίατεκ και Ελίνα Σβιτολίνα που προπονήθηκαν επίσης παρέα.

Appreciating every moment I can spend outdoors during quarantine and with all the restrictions we have here in Melbourne. Trying to take the most of every practise session with @ElinaSvitolina (BTW I’m wondering why don’t we have a photo together yet) pic.twitter.com/q7gETBzDdb

— Iga Świątek (@iga_swiatek) January 21, 2021

Κώστας Αϊτάκης

The post Φουλ προπόνηση για Χάλεπ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα