Φέντερερ και Χάθαγουεϊ γίνονται έξαλλοι σε διαφημιστικό σποτ (vid)

Ρότζερ Φέντερερ και Αν Χάθαγουεϊ σταματούν την παρουσίαση του διαφημιστικού με θέμα την προώθηση του ελβετικού τουρισμού δείχνοντας τη δυσαρέσκειά τους για τη λήψη του βίντεο στο οποίο τόσο ο Ελβετός τενίστας, όσο και η Αμερικανίδα, βραβευμένη με όσκαρ, ηθοποιός δεν διακρίνονται καθαρά στην οθόνη. 

“Είναι τρελό όλο αυτό”, φωνάζει ο 40χρονος, με την Χάθαγουεϊ από τη μια να προσπαθεί

να τον ηρεμήσει και από την άλλη να προσπαθεί να καταλάβει το κόνσεπτ του σποτ το αποτέλεσμα του οποίου ο σκηνοθέτης αποκαλεί “αριστούργημα”.

Στο τέλος Φέντερερ και Χάθαγουεϊ, παρά τις προσπάθειες του τηλεοπτικού συνεργείου, αποχωρούν από την αίθουσα φανερά απογοητευμένοι. 

Φυσικά, όλα τα παραπάνω ήταν το σενάριο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας για την προώθηση των μαγικών τοπίων της Ελβετίας και του ελβετικού τουρισμού του οποίου ο 20 φορές κάτοχος Grand Slam είναι πρεσβευτής. 

Μάλιστα ο 40χρονος τενίστας έκανε και μια σχετική ανάρτηση τονίζοντας ότι: “Κανείς δεν μπορεί να νικήσει το Grand Tour της Ελβετίας, ούτε εγώ ούτε η Ανν”

No one can beat the Grand Tour of Switzerland @MySwitzerland_e… not even me and Anne #IneedSwitzerland #InLoveWithSwitzerland  #paidpartnership https://t.co/yEKUtUXfWS

Roger Federer (@rogerfederer) April 12, 2022

Ένα χρόνο πριν ο Ρότζερ Φέντερερ είχε συνεργαστεί για τον ίδιο λόγο, με τον θρυλικό Ρόμπερτ ντε Νίρο, σ’ ένα επίσης διασκεδαστικό βίντεο. 

The post Φέντερερ και Χάθαγουεϊ γίνονται έξαλλοι σε διαφημιστικό σποτ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φέντερερ, Χάθαγουεϊ,fenterer, chathagouei