Φέντερερ: “Από τα αγαπημένα μου ματς” – VIDEO

Πολύ χάρηκε το 40ο Fedal ο Ρότζερ Φέντερερ

Την έκτη νίκη του στα εφτά τελευταία παιχνίδια με τον Ράφαελ Ναδάλ, πέτυχε ο Ρότζερ Φέντερερ συνεχίζοντας την παράδοση που τον θέλει νικητή τα τελευταία χρόνια απέναντι στον βασικό του αντίζηλο στο tour.

Ο Βασιλιάς κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμος στο τέλος και να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη κόντρα στον Ισπανό, κλείνοντας θέση στον 12ο τελικό του στο Wimbledon!

Εκεί, την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς με στόχο την κατάκτηση του 21ου Grand Slam στην

καριέρα του και 9ου στο Λονδρέζικο τουρνουά.

“Πάντα είναι πολύ πολύ ωραίο να παίζω με τον Ράφα εδώ, ειδικά μετά από τόσα χρόνια όπου δεν είχαμε συναντηθεί στο Wimbledon. Το ζήσαμε και οι δύο. Παίξαμε καλά ενώ στο τέλος είχαμε αυτό το τρελό game, μερικά δύσκολα ράλι. Τα είχε όλα στο τέλος. Είμαι ανακουφισμένος που τελείωσε εκεί.

“Σίγουρα είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια γιατί ήταν με τον Ράφα, ήταν στο Wimbledon, το κοινό ήταν φανταστικό όπως και ο καιρός. Επίσης, ένιωσα ότι έπαιξα πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενος γι’αυτό”

Ήταν η 101η νίκη του Φέντερερ στο Wimbledon (101-12) και πλέον ο Ελβετός έχει μπροστά του τον τενίστα που τον έχει δυσκολέψει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον τα τελευταία χρόνια.

Ο Τζόκοβιτς έχει κερδίσει τις πέντε από τις έξι τελευταίες φορές που έχει αγωνιστεί κόντρα στον Φέντερερ ενώ προηγείται με 25-22 στο συνολικό σκορ του Ελβετού.

“Όταν έχεις αντιμετωπίσει κάποιον πάνω από 15 φορές, δεν έχεις πολλά ακόμη να μάθεις. Ξέρεις τι θα κάνει, τις περισσότερες φορές. Μετά, μετράει ποιος θα είναι καλύτερος εκείνη την ημέρα, ποιος θα διαχειριστεί καλύτερα τις κρίσιμες στιγμές, ποιος θα έχει περισσότερη ενέργεια. Στο τένις, πάντα υπάρχει κάποιος που θα είναι λίγο καλύτερος γιατί δεν έχουμε ισοπαλία στο άθλημά μας.

“Δεν νομίζω ότι πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο στην προπόνηση. Θα πάω σε αυτό το ματς με μεγάλη αυτοπεποίθηση”

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS MEN’S DRAW | OOP (-2h)

The post Φέντερερ: “Από τα αγαπημένα μου ματς” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα