Εξαιρετικά δύσκολη η κλήρωση του Ναδάλ

Μπορεί να είναι μαθημένος στα δύσκολα και να έχει αποδείξει πολλές φορές ότι τα καταφέρνει περίφημα υπό πίεση, ωστόσο ο Ράφαελ Ναδάλ μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολα ο μεγάλος “χαμένος” της κλήρωσης του Australian Open.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι κληρώθηκε στο ίδιο ταμπλό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς αλλά η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού τους τελευταίους μήνες σε συνδυασμό με τους πιθανούς αντιπάλους που καλείται να αντιμετωπίσει μέχρι τον τελικό, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας

για τον 35χρονο Ισπανό.

Ο Ράφα που ξεκίνησε ιδανικά τη νέα χρονιά, κατακτώντας τον 89ο τίτλο του στο τουρνουά προετοιμασίας της Μελβούρνης, στον 1ο γύρο του Australian Open θα αντιμετωπίσει τον 28χρονο Αμερικανό, Νο66 της παγκόσμιας κατάταξης, Μάρκος Γκιρόν, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο tour.

Στο 2ο γύρο του Happy Slam, ο αριστερόχειρας από τη Μαγιόρκα ενδέχεται να συναντήσει τον wild card Θανάση Κοκκινάκη που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στις δύο πρώτες εβδομάδες της νέας χρονιάς και σίγουρα έχει μεγάλο κίνητρο μπροστά στους συμπατριώτες του, ψάχνοντας ένα νέο ξεκίνημα στην πολύπαθη και γεμάτη τραυματισμούς καριέρα του.

Από εκεί και πέρα, αρχίζουν τα πολύ δύσκολα για τον Ράφα….

Τα επόμενα πέντε παιχνίδια που καλείται να δώσει στη Μελβούρνη, είναι με παίκτες που τον δυσκολεύουν παραδοσιακά και το στυλ παιχνιδιού τους δεν ταιριάζει στο αντίστοιχο του Ναδάλ.

Χατσάνοφ, Χουρκάτς, Ζβέρεφ, Τζόκοβιτς και Μεντβέντεφ. Αυτούς ενδεχομένους να κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ναδάλ προκειμένου να φτάσει στον δεύτερο τίτλο του στην Αυστραλία, μετά από αυτόν το 2009.

Με εξαίρεση τον πρώην Top10 Χατσάνοφ, οι υπόλοιποι είναι όλοι παίκτες της πρώτης 10αδας και προέρχονται από τη συμμετοχή τους στο ATP Finals της προηγούμενης περιόδου.

Αναμφίβολα ένα εξαιρετικά δύσκολο task για τον Ράφα Ναδάλ αλλά ποιος μπορεί να ξεγράψει πρόωρα τον Θρυλικό Ισπανό;

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ναδάλ στη Μελβούρνη

1ος γύρος: Μάρκος Γκιρόν

2ος γύρος: WC-Θανάσης Κοκκινάκης

3ος γύρος: 28-Κάρεν Χατσάνοφ

4ος γύρος: 10-Χούμπερτ Χουρκάτς

Προημιτελικά: 3-Αλεξάντερ Ζβέρεφ

Ημιτελικά: 1-Νόβακ Τζόκοβιτς

Τελικός: 2-Ντανίλ Μεντβέντεφ

AO MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+9h)

The post Εξαιρετικά δύσκολη η κλήρωση του Ναδάλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα