Ευρωπαϊκό U-18: Πρεμιέρα με το δεξί για Παύλου

Πρεμιέρα είχαμε την Δευτέρα στο Κλόστερς της Ελβετίας εκεί όπου διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-18 με τη ελληνική αποστολή να αποτελείται από τους Θοδωρή Μητσάκο, Βλαντιμίρ Χόλμπαν, Μιχαέλα Λάκη και Δήμητρα Παύλου.

Η Παύλου έκανε ιδανική πρεμιέρα στη μεγάλη αυτή διοργάνωση καθώς επικράτησε στον 1ο γύρο της Λιθουανής Εμιλία Τβεριζονάιτ με 7-6(7), 4-6, 6-2 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Νο8 του ταμπλό Νίνα Βαργκόνα από τη Σλοβακία

Η

Μιχαέλα Λάκη, η οποία τοποθετήθηκε στο Νο13 του ταμπλό, πέρασε bye στον 2ο γύρο όπου και θα βρει απέναντί της την Ολλανδή, Σάρα φαν Εμστ.

Λάκη και Παύλου θα παίξουν και στα διπλά, με τις Ελληνίδες τενίστριες να παίζουν στον 1ο γύρο κόντρα στις Σλοβένες, Πια Μαρίγια Ρέμπετς και Λάρα Σμέκαλ. 

Στα αγόρια πρώτος στη μάχη από ελληνικής πλευρά ρίχτηκε ο Χόλμπαν ο οποίος πέρασε bye από τον 1ο γύρο, ενώ στον 2ο ηττήθηκε από τον Ελβετό και Νο13 του ταμπλό Ντίλαν Ντίτριχτ με 6-1, 6-3. 

Απευθείας στον 2ο γύρο θα παίξει και ο Θοδωρής Μητσάκος, που θα βρει απέναντί του τον Πορτογάλο Τιάγκο Περέιρα, ενώ στα διπλά ο Μητσάκος έχοντας ως παρτενέρ τον Χόλμπαν θα παίξουν απέναντι στους Σλοβάκους και Νο10 του ταμπλό Μίκχαλ Κράιτσι και Πέτερ Μπέντζαμιν Πριβάρα. 

Αρχηγός της ελληνικής αποστολής είναι ο Φοίβος Μιχαλόπουλος.

EUROPEAN JUNIOR CHAMPIONSHIPS U18 BOYS SINGLES | DOUBLES |OOP

EUROPEAN JUNIOR CHAMPIONSHIPS U18 GIRLS SINGLES | DOUBLES | OOP (-1)

The post Ευρωπαϊκό U-18: Πρεμιέρα με το δεξί για Παύλου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα