Έσωσε 4 match points και πέρασε η Αζαρένκα (vids)

Μετά από αγώνα-θρίλερ, που κρίθηκε στο tie-break του 3ου set, η Βικτόρια Αζαρένκα υπερκέρασε το εμπόδιο της Αλίζ Κορνέ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Bad Homburg Open, στη Γερμανία.

Η Λευκορωσίδα, Νο14 τενίστρια στον κόσμο, χρειάστηκε να σώσει τέσσερα match points της Γαλλίδας, πριν επικρατήσει με 6-4, 3-6, 7-6(7) και “κλείσει” μια θέση στις “8” καλύτερες της διοργάνωσης.

Η Βίκα (Νο2 στο ταμπλό) στην επόμενη φάση θα βρει απέναντί της την Ισπανίδα, Νο7 του ταμπλό, Σάρα Σορίμπες Τόρμο.

@vika7 triumphs in an EPIC at the #BadHomburgOpen!

After more than three hours of play, the No.2 seed overcomes Cornet 6-4, 3-6, 7-6(7).

The Belarusian will face Sara Sorribes Tormo in the quarterfinals. pic.twitter.com/Cq97KbFaLr

wta (@WTA) June 23, 2021

Πριν σώσει τα τέσσερα match points της Κορνέ, η Αζαρένκα απώλεσε δυο συνεχόμενα, όταν προηγήθηκε με 5-4 στο 3ο set και βρέθηκε 15-40 πάνω στο σερβίς της αντιπάλου της.

Η Κορνέ, κέρδισε τέσσερις σερί πόντους, ισοφάρισε σε 5-5 και λίγες στιγμές αργότερα έκανε break, παίρνοντας τις μπάλες στα χέρια της, ώστε να “κλείσει” τον αγώνα (5-6).

Αν και βρέθηκε μπροστά με 40-15, η Αζαρένκα πέτυχε μια τεράστια ανατροπή, “έσπασε” το σερβίς της Γαλλίδας και έστειλε το ματς στο tie-break. Εκεί, to No56 προηγήθηκε με 4-6, όμως ούτε τότε κατάφερε να πάρει την πρόκριση.

Η Βίκα έκανε δικούς της τους πέντε από τους επόμενους έξι πόντους του αγώνα και κατέκτησε μια πολύ μεγάλη νίκη.

Στα προημιτελικά πέρασαν και οι Πέτρα Κβίτοβα και Αντζελίκ Κέρμπερ. Αρχικά η Γερμανίδα, απέκλεισε με 6-0, 6-2 την Άννα Μπλίνκοβα και θα συναντήσει την Αμάντα Ανισίμοβα στις “8”.

Στο τελευταίο χρονικό ματς, η Πέτρα Κβίτοβα γλίτωσε τα χειρότερα και επιβλήθηκε της Αν Άλι με 6-2, 6-7(4), 6-1. Στα προημιτελικά, θα παίξει με τη Νο5 του ταμπλό, Νάντια Ποντορόσκα.

BAD HOMBURG OPEN SINGLES DRAW l OOP (-2h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Έσωσε 4 match points και πέρασε η Αζαρένκα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα