Επιστρέφουν τα παιδιά και τα τουρνουά

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Σπύρος Ζαννιάς προανήγγειλε την επιστροφή των παιδιών κάτω των 13 ετών στα γήπεδα του τένις.

Ήταν μια απαίτηση εκατοντάδων γονέων που δεν ήξεραν τι να πουν στα παιδιά τους για το γεγονός ότι δεν τους επιτρέπεται να παίζουν τένις, την ίδια στιγμή που το άθλημα έχει ανοίξει για τα καλά και έχουν χαλαρώσει οι κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Από τη Δευτέρα, λοιπόν, τα παιδιά 6-12 ετών θα μπορούν  να παίξουν το αγαπημένο τους

άθλημα ενώ ο κ. Ζαννιάς αναφέρθηκε και στα τουρνουά που αποκτούν προτεραιότητα για να διεξαχθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

“Ολοκληρώνεται σύντομα η επανένταξη του Τένις, σε πλήρη κανονικότητα. Εκθέτω σήμερα τις απόψεις μου και σχολιάζω, μετά από μακρά περίοδο συμμόρφωσης και πειθαρχίας στις Αποφάσεις-Οδηγίες της Κυβέρνησης.

Ο σχολιασμός-ενημέρωση αφορά στη προετοιμασία των Σωματείων-Μελών της ΕΦΟΑ, έτσι ώστε να πιάσουν δουλειά ακόμη περισσότεροι προπονητές μας αλλά κυρίως να βγουν από την “κλεισούρα” τα παιδιά μας, των ηλικιών από 6-12 ετών. Πιστεύω ότι, από τη προσεχή Δευτέρα, θα συμμετέχουμε όλοι στα γήπεδα με μεγάλη προσοχή.Θα συμμετέχουν περισσότεροι αθλούμενοι, σύμφωνα με τη γεωμετρία των ανοιχτών γηπέδων Τένις, ήτοι 1 αθλούμενος /15 τ.μ. θα είναι ανοιχτά τα κυλικεία και οι χώροι εστίασης των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούν τα Σωματεία-Μέλη της ΕΦΟΑ, σύμφωνα με τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα.Θα προγραμματιστούν Αγωνιστικές Διαδικασίες, σύμφωνα με τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα που θα συνταχθούν, με πρώτη προτεραιότητα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, Σχολικό, Junior’s & Ανδρών-Γυναικών. Θα πραγματοποιηθεί μεγάλο μέρος του υπολοίπου Αγωνιστικού Προγράμματος 2020.Όλα τα παραπάνω με την προϋπόθεση της τήρησης των εγκεκριμένων Υγειονομικών Πρωτοκόλλων και όσων θα συνταχθούν άμεσα, αλλά και χωρίς ακρότητες που θα θέσουν σε αμφισβήτηση όλα όσα πετύχαμε μέχρι σήμερα.Η συνέπεια που επέδειξε η Οικογένεια του Τένις, όντας παράδειγμα προς την Αθλητική Οικογένεια στη Χώρα μας, θα πρέπει να παραμείνει ζωντανή, μέχρι το “τέλος” του κορωνοιού”  ανάφερε η δήλωση του Προέδρου της ΕΦΟΑ.

Ολοκληρώνεται σύντομα η επανένταξη του Τένις, σε πλήρη κανονικότητα.Εκθέτω σήμερα τις απόψεις μου και σχολιάζω, μετά…

Δημοσιεύτηκε από Spyros Zannias στις Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

The post Επιστρέφουν τα παιδιά και τα τουρνουά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα