Επιστρέφει σε ημιτελικά ο Ντε Μινόρ

Πρώτος ημιτελικός ATP για τον Άλεξ ντε Μινόρ, μετά τον τίτλο του στο Σίδνεϊ αρχές της χρονιάς

Σφραγίστηκαν οι δύο ημιτελικοί στο Atlanta Open, το πρώτο τουρνουά στην US Open Series, με τα τουρνουά προετοιμασίας για το US Open (26/08).

Όπελκα-Ντε Μινόρ

και Νόρι-Φριτζ τα δύο ματς το Σάββατο που θα κρίνουν το ζευγάρι του τελικού στο ATP 250 τουρνουά στην Τζόρτζια.

Ο Άλεξ ντε Μινόρ, έκανε περίπατο στον Αυστραλέζικο εμφύλιο στα προημιτελικά, με αντίπαλο τον Μπέρναρντ Τόμικ καθώς βρισκόταν 6-2, 3-0 μπροστά όταν είδε τον αντίπαλό του να εγκαταλείπει τη μάχη, εξαιτίας τραυματισμού στο χέρι.

“Δεν είναι ιδανικό γι’αυτόν, όμως θα δεχόμουν τέτοιες νίκες κάθε εβδομάδα. Ήρθα εδώ για να παίξω καλό τένις και να κερδίσω. Ελπίζω ο Μπέρνι να γίνει καλά και να παίξει στο επόμενο τουρνουά” είπε ο Ντε Μινόρ που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στον big server, Ρέιλι Όπελκα.

Ο 21χρονος Αμερικανός, έβγαλε 23 άσους απέναντι στον Ντάνιελ Έβανς, κερδίζοντας τον Βρετανό με 7-6(3), 7-5 σε 1 ώρα και 35 λεπτά αγώνα κατα τα οποία δεν απειλήθηκε καθόλου στο σερβίς του.

Μετά τη νίκη επί του Ίσνερ στο 2ο γύρο, ο Όπελκα δείχνει έτοιμος για το 2ο τίτλο του στο ATP Tour, μετά από αυτόν στη Νέα Υόρκη νωρίτερα στη σεζόν.

Ο Τέϊλορ Φριτζ, Νο2 του ταμπλό, δυσκολεύτηκε μόνο στο 2ο σετ της αναμέτρησης με τον ανερχόμενο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, κερδίζοντας τον 19χρονο Σέρβο με 6-1, 7-6(1) σε 65 λεπτά αγώνα.

Ο 21χρονος Αμερικανός που βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, θα αντιμετωπίσει τον Κάμερον Νόρι με τον οποίον αγωνίστηκαν και στα διπλά της Ατλάντα, μετά και τη νίκη του Βρετανού με 7-5, 6-4 επί του Αλεξάντερ Πόπιριν στα προημιτελικά της Παρασκευής.

ATLANTA OPEN DRAW | OOP (-7h)

The post Επιστρέφει σε ημιτελικά ο Ντε Μινόρ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα