Επικός τελικός στο διπλό – Με σπασμένο καρπό έπαιξε ο Πάβιτς! (vid)

Οι Αυστραλοί Ματ Έμπντεν και Μαξ Πουρσέλ έγραψαν ιστορία στο Wimbledon κατακτώντας τον 1ο Grand Slam τίτλο τους, μετά από έναν επικό τελικό απέναντι στους κατόχους του τίτλου, Νίκολα Μέτκιτς και Μάτε Πάβιτς με 7-6(5), 6-7(3), 4-6, 6-4, 7-6(2), ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο συγκλονιστικός Πάβιτς, ο οποίος αγωνίστηκε με κάταγμα στον

δεξί καρπό. 

Ο Κροάτης είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του 1ου set στον ημιτελικό, ωστόσο παρά το γεγονός αυτό δεν άφησε το συμπαίκτη του και πολύ καλό του φίλο, Μέτκιτς, ρισκάροντας να αγωνιστεί στον τελικό προκειμένου να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. 

Μάλιστα οι δύο Κροάτες δεν εγκατέλειψαν ποτέ την προσπάθεια, καθώς βρέθηκαν κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, για να λυγίσουν στο καθοριστικό super tie-break.

“Συνέβη κατά τη διάρκεια του 1ου set στον ημιτελικό.”, είπε ο Πάβιτς. “Είχα κάταγμα στο οστό. Ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστώ αυτά τα δύο ματς. Ήταν δύσκολο να παίξω. Είναι λίγο απογοητευτικό γιατί παρά το γεγονός αυτό βρεθήκαμε κοντά.”

“Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, δώσαμε τη μάχη μας και νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτούς του δύο αγώνες τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό”.

The post Επικός τελικός στο διπλό – Με σπασμένο καρπό έπαιξε ο Πάβιτς! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα