Έντμουντ: “Χαμός αν δεν τηρηθούν τα πρωτόκολλα”

18:35 3/7/2020 - Πηγή: Tennis24

Ο Κάιλ Έντμουντ είναι διατεθειμένος να αγωνιστεί στο φετινό US Open και σε ένα περισσότερα τουρνουά γίνεται με την προϋπόθεση ότι η ασφάλεια στα θέματα υγείας θα είναι εξασφαλισμένη.

Δεν θέλει να ρισκάρει επουδενί στο κομμάτι της υγείας του ο Βρετανός τενίστας και αυτό τόνισε όταν ρωτήθηκε για τις βλέψεις και τα σχέδιά του για το υπόλοιπο αυτής της ταλαιπωρημένης σεζόν.

“Είμαι τενίστας και θέλω να ανταγωνιστώ τους άλλους αλλά θα πρέπει να είναι ασφαλές και να τηρηθούν τα πρωτόκολλα. Θα πρέπει να

βρεθεί η “χρυσή τομή” μεταξύ ρεαλισμού και αυστηρότητας για να γίνει ένα τουρνουά και αυτό είναι προφανώς δύσκολο. Αν δεν γίνει αυτό, θα επικρατήσει ένας χαμός και η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο”.

“Εγώ σκοπεύω να παίξω στο US Open και το έχω πει στους προπονητές μου. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει σε επτά με οκτώ εβδομάδες αλλά ο στόχος είναι να αγωνιστώ εκεί. Στη συνέχεια έχουμε οκτώ τουρνουά σε επτά εβδομάδες, κάτι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσω να βρεθώ σε όσα περισσότερα γίνεται” συνόψισε ο Έντμουντ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Έντμουντ: “Χαμός αν δεν τηρηθούν τα πρωτόκολλα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα