Έναρξη μαθημάτων στη Sergios Tennis Academy στο Ψυχικό

Για 18η χρονιά η Sergios Tennis Academy στα γήπεδα του Κολεγίου Ψυχικού, ομορφαίνει τον τρόπο που αντιλαμβάνονται το τένις μικροί και μεγάλοι.

Υπό την καθοδήγηση του παλιού πρωταθλητή Ελλάδος, Σέργιου Παπαδόπουλου μαθήματα και προπονήσεις γίνονται ψυχαγωγία για μικρά παιδιά, για αθλητές και ερασιτέχνες ενήλικους.

Γνώση, μεταδοτικότητα και συνεχής προσπάθεια για βελτίωση συγκροτούν ένα μείγμα που διατηρεί την ακαδημία επιτυχημένη τόσα χρόνια. Από στόμα σε στόμα σε εβδομαδιαία βάση πάνω από 100 άτομα μας εμπιστεύονται και προπονούνται σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Καινούργια γήπεδα,

αποδυτήρια, καφετέρια και πάρκινγκ μέσα στο δάσος του Κολεγίου.

Οι προπονήσεις ξεκινούν Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020, με τον Σεργίο Παπαδοπουλο, τον πρώτο Έλληνα που κέρδισε τον Roger Federer και την έμπειρη προπονήτρια Χριστίνα Τσικαλάκη τηρώντας ΟΛΑ τα μέτρα προστασίας για τον Covid-19.

Γνώρισε το άθλημα. Μαζί μας θα το αγαπήσεις.

www.sergiostenisacademy.com

https://www.facebook.com/SERPAPTENISACADEMY/

View this post on Instagram

Κλείσε θέση! Για σένα και για το παιδί σου. Για 18η χρονια η Sergios Tennis Academy συνεχιζει τις προπονησεις-μαθηματα στο Κολλέγιο Ψυχικού. Μάθε τένις για όλη σου τη ζωή. Για κάθε επίπεδο και όλες τις ηλικίες. Και φετος θα ξεπερασουμε τους 100 παικτες κάθε εβδομάδα. Οι προπονησεις ξεκινουν Πεμπτη 3 Σεπτεμβριου με τον Σεργίο Παπαδοπουλο, τον 1ο Έλληνα που κέρδισε τον Roger Federer και την έμπειρη προπονήτρια Χριστίνα Τσικαλακη τηρωντας ΟΛΑ τα μετρα προστασιας για τον Covid-19. #tennis #tenniskids #kids #sports #activities #activitiesforkids #tennisacademy #tennisplayers #tenniscourt #tenniscoach #federer #learn #training #fun #tennislesson #tennisgreece #tennisaddict #tennis

A post shared by Sergios Tennis Academy (@sergiostennisacademy) on Aug 28, 2020 at 7:33am PDT

The post Έναρξη μαθημάτων στη Sergios Tennis Academy στο Ψυχικό appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα