Ενάν: “Έκπληξη η επανασύνδεση Μάρεϊ – Λεντλ” (vid)

13:33 8/3/2022 - Πηγή: Tennis24

Η επανασύνδεση Μάρεϊ και Λεντλ (για 3η φορά) ήταν κάτι που εξέπληξε την 7 φορές κάτοχο Grand Slam και πρώην Νο1 του κόσμου Ζαστίν Ενάν η οποία μίλησε στο Eurosport για τη επικείμενη συνεργασία των δύο ανδρών.

“Θα πρέπει να υπάρχουν πολλά θετικά πράγματα μέσα τους για να συνεργαστούν και πάλι”, είπε η Ενάν. “Λεντλ και Μάρεϊ θα συνεργαστούν ξανά. Για μένα είναι έκπληξη παρά το γεγονός ότι έχουν συνεργαστεί πάλι στο παρελθόν. Σέβομαι το γεγονός

ότι ο Μάρεϊ συνεχίζει να ψάχνει να βρει τρόπους να επιστρέψει. Είναι εμφανές ότι υπάρχει ακόμα αυτή η επιθυμία για να συνεχίσει να πιέζει και να προχωρήσει.”



“Θα λειτουργήσει; Εξαρτάται από τους στόχους που έχει θέσει. Από προσωπική εμπειρία νομίζω ότι πρέπει να ξέρεις πότε να έχεις δίπλα σου τους σωστούς ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή. Αν ο Μάρεϊ επιστρέψει στον Λεντλ και ο Λεντλ στον Μάρεϊ αυτό σημαίνει ότι μεταξύ τους υπάρχει κάτι το εξαιρετικά θετικό γεγονός που τους επιτρέπει να προχωρούν και να εξελίσσονται.”

Η συνεργασία των δύο ανδρών αναμένεται να ξεκινήσει μετά από τα 2 Masters του Μαρτίου σε Καλιφόρνια και Μαϊάμι, στα οποία ο Μάρεϊ θα αγωνιστεί με wild card. 

The post Ενάν: “Έκπληξη η επανασύνδεση Μάρεϊ – Λεντλ” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα