Εκτός Ρολάν Γκαρός ο Κοκκινάκης…

Απογοητευτικά ολοκληρώθηκε η προσπάθεια του Θανάση Κοκκινάκη να προκριθεί στο βασικό ταμπλό του Γαλλικού Όπεν με τον Αυστραλό τενίστα να αποκλείεται στον δεύτερο προκριματικό γύρο από τον Γιούργκεν Ζοπ…

“Τέλος” μπήκε στα όνειρα του Θανάση Κοκκινάκη για συμμετοχή στο κυρίως ταμπλό του Ρολάν Γκαρός.

Ο 22χρονος τενίστας ήταν κατώτερος των περιστάσεων στον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και με δύο εφιαλτικά τελευταία σετ αποκλείστηκε από τον

Εσθονό Γιούργκεν Ζοπ με 6-7(4), 6-1, 6-2 και οπωσδήποτε δεν θα πρέπει να είναι καθόλου ικανοποιημένος μιας και μίνιμουμ στόχος του όφειλε να είναι η συμμετοχή στο βασικό ταμπλό.

Ωστόσο, οι προκριματικοί γύροι κρύβουν πάντα παγίδες, άλλωστε κρίνονται στα δύο κερδισμένα σετ οπότε το περιθώριο έκπληξης είναι ακόμα μεγαλύτερο, με δύο ακόμα δυνατά ονόματα να μένουν εκτός βασικού ταμπλό, αυτά των Πέδρο Σόουζα και Τάρο Ντάνιελ!

Θυμίζουμε πως ο Ιάπωνας είχε κατακτήσει πριν από μερικές εβδομάδες την Κωνσταντινούπολη αλλά απέτυχε να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό του χωμάτινου Major.

Και ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ έμεινε εκτός συνέχειας στο Παρίσι χάνοντας από τον καλό Ισπανό χωματά Χάουμε Μουνάρ με 6-3, 6-3.

ROLAND GARROS QUALIFYING DRAW

Κώστας Αϊτάκης

The post Εκτός Ρολάν Γκαρός ο Κοκκινάκης… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα