Εκτός Ακαπούλκο ο Ζβέρεφ – VIDEO

Τον αποκλεισμό από τον Τόμι Πολ στο 2ο γύρο του Abierto Mexicano, γνώρισε το Νο2 του ταμπλό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ

Τη σπουδαιότερο νίκη της καριέρας του σημείωσε ο ανεβασμένος τη φετινή σεζόν, Τόμι Πολ.

Ο 22χρονος Αμερικανός που χρειάστηκε να περάσει από τα προκριματικά στο Ακαπούλκο, έκανε την υπέρβαση απέναντι στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο2 του ταμπλό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, επικρατώντας του Γερμανού με 6-3, 6-4 για τη φάση των “16” του Abierto Mexicano.

“Σημαίνει πολλά για μένα αυτή η νίκη. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που βρισκόμουν εκεί έξω, έπαιζα υπό πίεση. Έκανα ένα σπουδαίο

ματς” είπε ο Πολ ο οποίος αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στο career high Νο66 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αυτή ήταν η πρώτη Top10 νίκη για τον Αμερικανό ο οποίος στα προημιτελικά του Ακαπούλκο θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στον big server συμπατριώτη του, Τζον Ίσνερ.

Ελεγχόμενη νίκη σημείωσε ο Σταν Βαβρίνκα κερδίζοντας με 6-4, 6-4 τον Πέδρο Μαρτίνεζ σφραγίζοντας το μεγάλο ντέρμπι στα προημιτελικά της διοργάνωσης απέναντι στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Νωρίτερα, ο Βούλγαρος πέτυχε απίθανη νίκη με ανατροπή 6-7(8), 6-2, 7-6(2) επί του Αντριάν Μαναρινό, σώζοντας και δύο match points του αριστερόχειρα Γάλλου.

Τέλος, εκτός διοργάνωσης έμεινε ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ ο οποίος προερχόταν απο δύο σερί τελικούς (Ρότερνταμ, Μασσαλία) και ηττήθηκε με 6-4, 6-4 από τον Κάιλ Έντμουντ.

ABIERTO MEXICANO DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-8h)

The post Εκτός Ακαπούλκο ο Ζβέρεφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα