ΕΚΤΑΚΤΟ: Απαγόρευση εισόδου του Τζόκοβιτς στην Αυστραλία

16:09 5/1/2022 - Πηγή: Tennis24
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς που προσγειώθηκε πρόσφατα στη Μελβούρνη, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα καθώς δεν του επιτράπηκε η είσοδος στην χώρα λόγω λανθασμένης βίζας.

Σε μια πολύ περίεργη αλληλουχία γεγονότων, ο Νο1 στον κόσμο δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να εισέλθει στην Αυστραλία καθώς η ομάδα του έκανε αίτηση για λάθος βίζα. Προφανώς, η ομάδα του Τζόκοβιτς ζήτησε από την Σερβία έναν τύπο βίζας που δεν επιτρέπει στους παίκτες να εισέλθουν στη χώρα με ιατρική εξαίρεση γεγονός που την καθιστά άκυρη.

Η συνοριακή αστυνομία επικοινώνησε με την πολιτειακή

κυβέρνηση αφού συνειδητοποίησε ότι η ομάδα του Τζόκοβιτς είχε υποβάλει λάθος τύπο βίζας. Οι ομοσπονδιακές αρχές επικοινώνησαν με αξιωματούχους του νομού της Βικτώριας ζητώντας τους να υποστηρίξουν επίσημα την αίτησή του.

Ουσιαστικά ο Σέρβος είναι πλέον κολλημένος στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης μέχρι να λυθεί αυτό το θέμα! Δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για το αν ο Τζόκοβιτς μπορεί ή θα κάνει αίτηση για διαφορετική βίζα και αν θα καταφέρει να την πάρει.

Η κατάσταση εξελίσσεται με πολλές πληροφορίες να βγαίνουν από στιγμή σε στιγμή.

BREAKING The Victorian government rejected a late-night request from Border Force to support the world No. 1’s visa hours before he landed in Melbourne after it was discovered that Djokovic’s team had submitted the wrong type of visa.#AusOpen #auspol … https://t.co/YzVKeJBfJO

— The Age (@theage) January 5, 2022

Δανάη Μασκαλέρη

The post ΕΚΤΑΚΤΟ: Απαγόρευση εισόδου του Τζόκοβιτς στην Αυστραλία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα