Ειρωνεύτηκε την ATP Tour ο Μίλμαν

Ο Τζον Μίλμαν έχει δείξει ξεκάθαρα τη θέση του προς την ATP Tour ειδικά το τελευταίο κρίσιμο τρίμηνο με πολυάριθμα tweets και άλλες δηλώσεις του.

Ο 30χρονος Αυστραλός τενίστας έχει πολλές αντιρρήσεις με τις πολιτικές της διοργανώτριας αρχής στο αντρικό τένις τόσο για το ζήτημα της ανισομερούς κατανομής των χρηματικών επάθλων με συνέπεια χαμηλής κατάταξης τενίστες να βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση όσο και για το γεγονός

ότι η ATP Tour αποφεύγει συστηματικά να συνομιλήσει με τους τενίστες και να ενημερώσει για τις προθέσεις της με συνέπεια οι τελευταίοι να μαθαίνουν τα νέα του τουρ μέσω…Twitter!

Αυτήν την πρακτική του τουρ ειρωνεύτηκε ο Μίλμαν με το πιο πρόσφατο tweet που αφορούσε την ενδεχόμενη διοργάνωση του Rome Masters στα μέσα Σεπτέμβρη.

“Τσεκάρω τα νέα στο Twitter για να μάθω τις εξελίξεις για την ATP Tour αυτές τις μέρες. Η Ρώμη στα μέσα Σεπτέμβρη; Ευχαριστώ Twitter για την ενημέρωση!” ήταν το γεμάτο ειρωνική διάθεση μήνυμα του Μίλμαν.

I check my twitter feed these days to get the latest updates on the ATP Tour. Rome mid-September? Thanks twitter for letting me know

John Millman (@johnhmillman) May 30, 2020

Κώστας Αϊτάκης

The post Ειρωνεύτηκε την ATP Tour ο Μίλμαν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα