Διψασμένη για δράση η Ραντουκάνου

Φωτογραφήσεις, συνεντεύξεις, γκαλά, χορηγικές συμφωνίες, τένις με την Δούκισα του Κέιμπριτζ…

Η Έμα Ραντουκάνου τα έκανε σχεδόν όλα, σε διάστημα τριών εβδομάδων μετά τον ανείπωτο και ιστορικό θρίαμβο στο Αμερικανικό Όπεν και πλέον είναι έτοιμη να επιστρέψει στο court.

To No18 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αγωνιστεί στο BNP Paribas Open που ξεκινάει την Tετάρτη (06/10) στην Καλιφόρνια και θα τραβήξει τα βλέμματα όλων, ως η πρώτη πρωταθλήτρια του US Open

προερχόμενη από τα προκριματικά.

Η 18χρονη Βρετανίδα, δηλώνει διψασμένη να ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, συνεχίζοντας την αναζήτηση του νέου προπονητή της.

“Θα έλεγα ότι ήταν τρεις πολύ cool εβδομάδες. Έζησα μοναδικές εμπειρίες που δεν θα μπορούσα να ζήσω διαφορετικά. Μετά από όλα αυτά, επέστρεψα στις προπονήσεις και τώρα επικεντρώνομαι στο WTA Tour και στα τουρνουά που ακολουθούν” είπε στους δημοσιογράφους στο Indian Wells Tennis Garden η Ραντουκάνου.

“Δέχθηκα ορισμένες πολύ καλές προσκλήσεις και ήταν ωραίο που άκουγα πολύ καλά σχόλια από όλους. Πλέον θέλω να επικεντρωθώ αποκλειστικά στις προπονήσεις και στα τουρνουά” επεσήμανε η Βρετανίδα πρωταθλήτρια.

H Ραντουκάνου έχει bye στον 1ο γύρο του BNP Paribas Open και περιμένει στη φάση των “64” τη νικήτρια του αγώνα Οσόριο Σεράνο-Σάσνοβιτς.

ΒNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Διψασμένη για δράση η Ραντουκάνου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα