Δίκη Τζόκοβιτς: Άμεση απελευθέρωση του Νόλε

Τα θετικά μηνύματα που προέρχονταν από το ξεκίνημα της δίκης του Νόβακ Τζόκοβιτς, επιβεβαιώθηκαν μετά τη διαταγή για άμεση απελευθέρωση του Σέρβου από τον δικαστή Άντονι Κέλι.

Ο δικαστής, χαρακτήρισε αδικαιολόγητη την απόφαση της Κυβέρνησης να ακυρώσει τη visa του Τζόκοβιτς και τον απελευθερώνει άμεσα από την μεταναστευτική κράτηση που βρισκόταν τις τελευταίες 4 μέρες.

Παράλληλα, ζήτησε να επιστραφούν μέσα σε 30 λεπτά στον Νόλε όλα τα ταξιδωτικά του έγγραφα (διαβατήριο), ανοίγοντας

πλέον το δρόμο προς την επιστροφή του Σέρβου στην κανονικότητα αλλά και στις προπονήσεις ενόψει του Australian Open ενώ διέταξε την Κυβέρνηση να πληρώσει και τα έξοδά του μέχρι τώρα.

Ωστόσο, οι δικηγόροι της ομοσπονδιακής κυβέρνησης είπαν στο δικαστήριο ότι ο υπουργός Μετανάστευσης της χώρας επιφυλάσσεται του δικαιώματος να ασκήσει την προσωπική του εξουσία για να ανακαλέσει ξανά τη βίζα του Τζόκοβιτς.

O κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, κρατείται σε ξενοδοχείο καραντίνας από την περασμένη Πέμπτη όταν και πάτησε το πόδι του στην Αυστραλία, απομονωμένος και χωρίς δικαίωμα να βγει από την εγκατάσταση.

Ωστόσο, ο δικαστής Άντονι Κέλι αρχικά χαρακτήρισε αχρείαστη την κράτηση του Τζόκοβιτς στο αεροδρόμιο και την ακύρωση της visa ενώ με το ξεκίνημα της δίκης, διέταξε τη μεταφορά του Σέρβου σε άλλο οίκημα προκειμένου να μπορεί να παρακολουθήσει τη δίκη του.

The post Δίκη Τζόκοβιτς: Άμεση απελευθέρωση του Νόλε appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα