“Δεν ξέρω αν παίξω στο US Open”

Η περυσινή ημιφιναλίστ του Αμερικανικού Όπεν, Μπελίντα Μπένσιτς, σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως δεν ξέρει ακόμη αν τελικά θα αγωνιστεί στο φετινό US Open…

Μπορεί το Major της Νέας Υόρκης να έχει λάβει το πράσινο φως για να διεξαχθεί φέτος χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες, όμως δεν είναι λίγοι οι αθλητές που σκέφτονται να μην δώσουν το παρών στο τουρνουά.

Μέσα στα μεγάλα ονόματα που δεν έχουν αποφασίσει ακόμη, είναι και αυτό της Μπελίντα Μπένσιτς.

Η

Νο8 τενίστρια του κόσμου και περυσινή ημιφιναλίστ στο US Open, σε συνέντευξή της, επεσήμανε πως δεν έχει ακόμη σκεφτεί ολοκληρωμένα, αν θα είναι καλό για την ίδια να παίξει στο τουρνουά.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ακόμη σκέφτομαι για το αν πρέπει να παίξω στο US Open.

Για τις αθλήτριες που βρίσκονται πιο χαμηλά από εμένα στην κατάταξη, είναι μια ευκαιρία να επιστρέψουν στις δουλειές τους, άλλωστε έχουν να πάρουν χρήματα από το τένις πολύ καιρό. Εγώ δεν είμαι στην ίδια κατηγορία.

Θα είναι δύσκολο να κάθεται κάποιος για 18 συνεχόμενες ώρες στο ξενοδοχείο και μετά, ξαφνικά, να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στο court.

Εγώ προσπάθησα να μείνω θετική όταν άκουγα όλες τις δυσάρεστες ειδήσεις, όμως η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά. Δεν ξέρω αν παίξει στις ΗΠΑ φέτος, όμως δεν θα αργήσω να το αποφασίσω”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Δεν ξέρω αν παίξω στο US Open” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα