Δεν θα παίξει ξανά στο Ακαπούλκο ο Ναδάλ

Αν και άφησε ανοιχτό το παράθυρο να επιστρέψει στο Μεξικό ως επαγγελματίας τενίστας, ο Ράφαελ Ναδάλ δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Ακαπούλκο το 2023, όπως αποκάλυψε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα της Κεντρικής Αμερικής.

Ο 36χρονος Ισπανός έδωσε φιλικό με τον Κάσπερ Ρουντ στο Mexico City, γεμίζοντας Plaza Mexico

και είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν έχει σκοπό να αγωνιστεί στο Μεξικό το 2023 αλλά ούτε και το 2024.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, κατέκτησε για 4η φορά το Mexican Open στο Ακαπούλκο φέτος, κερδίζοντας στα ημιτελικά τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και στον τελικό τον Κάμερον Νόρι.

“Πιθανότατα ήταν η τελευταία φορά που παίζω στο Μεξικό. Το Ακαπούλκο 2023 δεν είναι στο καλεντάρι μου και το 2024 μοιάζει πολύ μακρινό. Τώρα είναι η στιγμή να απολαύσω τη διαμονή μου εδώ, σε μια χώρα που έχω ερωτευτεί” είπε ο Ράφα.

Ο Ναδάλ δεν άφησε υπονοούμενα για απόσυρση, ωστόσο φαίνεται ότι θα περιορίσει την αγωνιστική του δραστηριότητα το 2023, στοχεύοντας στα πιο σημαντικά τουρνουά.

“Για μένα αυτή τη στιγμή το σημαντικότερο είναι να μπορώ να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στα σημαντικά τουρνουά” τόνισε.

“Θα συνεχίσω να απολαμβάνω κάθε μέρα ξεχωριστά και θα συνεχίσω να έχω στόχους που με συναρπάζουν στην επαγγελματική μου καριέρα. Θα προσπαθήσω να τους πετύχω, μέχρι το σώμα και το πνεύμα μου αντέχουν. Αυτή τη στιγμή αντέχω οπότε θέλω να συνεχίσω. Είμαι χαρούμενος που το κάνω αυτό, λατρεύω τον ανταγωνισμό στις μεγάλες σκηνές και δέχομαι την αγάπη του κόσμου που μου δίνει κουράγιο να συνεχίσω”

The post Δεν θα παίξει ξανά στο Ακαπούλκο ο Ναδάλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα