Χωρίς Τζόκοβις, Μεντβέντεφ και Ζβέρεφ το Indian Wells;

Οι τρεις πρώτοι της κατάταξης της ATP είναι πολύ πιθανό να μείνουν εκτός του 1ου Masters της σεζόν (ATP) που θα διεξαχθεί στην Καλιφόρνια στις αρχές Μαρτίου, για τρεις διαφορετικούς λόγους. 

Με το..1,5 πόδι εκτός βρίσκεται ήδη ο ανεμβολίαστος Νόβακ Τζόκοβιτς, που όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος “αυτή τη στιγμή και έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν γίνεται να πάω στις ΗΠΑ”, με τις οδηγίες για τους ανεμβολίαστους ταξιδιώτες που εισέρχονται στις ΗΠΑ να είναι ξεκάθαρες ζητώντας πιστοποιητικό

εμβολιασμού. 

Ωστόσο, το παράθυρο συμμετοχής του Σέρβου πάντα είναι ανοιχτό κάτι που φάνηκε και από την entry list των διοργανωτών με το όνομα του Νο2 του κόσμου να είναι στη λίστα συμμετοχής. 

Το δεύτερο “αγκάθι” για τις ΗΠΑ λέγεται Ντανιίλ Μεντβέντεφ. Εδώ έχουμε μια διαφορετική περίπτωση, η οποία έχει να κάνει με το όσα συμβαίνουν με τη ρώσικη εισβολή στην Ουκρανία. Οι διοργανωτές σκέφτονται αρκετά τη συμμετοχή του Μεντβέντεφ, ενώ υπάρχουν και φόβοι για τη συμπεριφορά του κοινού που θα βρεθεί στις εξέδρες. 

Σε αυτό προσθέτουμε και το βεβαρημένο παρελθόν που έχει ο Μεντβέντεφ με το αμερικανικό κοινό (βλ. US Open 2019), αλλά και το πως θα διαχειριστεί ένα πιθανό αντί-ρωσικό μένος κατά τη διάρκεια των αγώνων. 

Η τρίτη περίπτωση έχει να κάνει με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, με τον Γερμανό να γίνεται ο αρνητικός πρωταγωνιστής στο τουρνουά του Ακαπούλκο μετά από τα όσα συνέβησαν και την επίθεση στον διαιτητή καρέκλας κατά και μετά τη διάρκεια του διπλού με αποτέλεσμα να αποβληθεί από το τουρνουά. 

Σύμφωνα με τη γερμανική Bild, υπάρχει το ενδεχόμενο οι διοργανωτές να μην δεχθούν τον Γερμανό και “χρυσό” Ολυμπιονίκη του Τόκιο, στο τουρνουά. 

Φυσικά, κάτι τέτοιο έχει και προηγούμενο καθώς το 2019 ο Νικ Κύργιος αποβλήθηκε για δύο μήνες από τα courts λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς του στο 1000άρι τουρνουά της Ρώμης κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Κάσπερ Ρουντ. 

Kyrgios done for the day …. damn. got game penalty (bullshit) threw a chair onto court and packed his shit up pic.twitter.com/BXYgtKw3ww

djs (@scottipippen) May 16, 2019

Για την ώρα πάντως και οι τρεις βρίσκονται στην entry list του Indian Wells. Ωστόσο, αν συμβεί κάτι τέτοιο με τους τρεις κορυφαίους παίκτες του ranking θα είναι κάτι πρωτόγνωρο…

Το Indian Wells θα διεξαχθεί το διάστημα 10-20 Μαρτίου. 

The post Χωρίς Τζόκοβις, Μεντβέντεφ και Ζβέρεφ το Indian Wells; appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζόκοβις Μεντβέντεφ, Ζβέρεφ, Indian Wells,tzokovis mentventef, zveref, Indian Wells