Χάλε: Ο Καρένιο Μπούστα απέκλεισε τον Ρουν (vids)

Η πρώτη αναμέτρηση του 19χρονου Δανού ως παίκτης του Top-30 πλέον, δεν είχε και την καλύτερη εξέλιξη για εκείνον, με τον έμπειρο Ισπανό και Νο19 του κόσμου, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, να επικρατεί με 6-3, 7-6(5) σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες. 

Στο παιχνίδι, το οποίο πραγματοποιήθηκε με κλειστή οροφή, ο Κάρενιο φάνηκε πιο συνεπής στις κρίσιμες στιγμές, οι οποίες ουσιαστικά ήταν δύο σε όλο το παιχνίδι. 

Αρχικά ο Ισπανός κατάφερε να κρατήσει το service του στο 3o game του 1ου set σβήνοντας και τα 5 break-points του Ρουν (τα μοναδικά που είχε στο παιχνίδι) παίρνοντας προβάδισμα με 2-1, ενώ αμέσως μετά βρήκε τρόπο να “σπάσει” το service του Δανού (3-1). 

Scandinavian SLIIIIDE

Delicate hands from @holgerrune2003 in Halle!@ATPHalle pic.twitter.com/0xeJgrixG4

Tennis TV (@TennisTV) June 13, 2022

Αυτό το break (το μοναδικό που έγινε στην αναμέτρηση) ο Καρένιο το εκμεταλλεύτηκε και κρατώντας το service του μέχρι το τέλος κατέκτησε το set σε 47 λεπτά. 

Το άλλο κρίσιμο σημείο του αγώνα ήταν το tie-break στο 2ο set, όπου ο Ισπανός κατάφερε να προηγηθεί με 5/2 έχοντας βρει πρώτος mini-break, ωστόσο ο Ρουν ισοφάρισε σε 5/5, παίρνοντας πίσω το χαμένο του service. 

PCB got it covered @pablocarreno91 @ATPHalle pic.twitter.com/ktM6yq9QgY

Tennis TV (@TennisTV) June 13, 2022

Ο Καρένιο αξιοποίησε το 2ο service γεγονός που τον έφερε σε match-point (6/5) και στη συνέχεια μ’ ένα ακόμη mini-break έφτασε στη νίκη και στην πρόκριση στον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει είτε τον Χιλιανό Κριστιάν Γκαρίν, είτε τον Αμερικανό Σεμπάστιαν Κόρντα. 

Θυμίζουμε ότι ο Καρένιο Μπούστα βρίσκεται στο ίδιο μέρος του ταμπλό με τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον οποίον (θεωρητικά) θα τον αντιμετωπίσει στα προημιτελικά. 

TERRA WORTMANN OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Χάλε: Ο Καρένιο Μπούστα απέκλεισε τον Ρουν (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα