Μπαντόσα: “Η Αρίνα είναι πολύ δυνατή γυναίκα” (vid)

Στη δύσκολη θέση να αντιμετωπίσει την καλύτερή της φίλη στο tour, λίγες ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο του πρώην συντρόφου της, βρέθηκε η Πάολα Μπαντόσα την Παρασκευή στο Μαϊάμι.

Η Αρίνα Σαμπαλένκα που περνά δύσκολες στιγμές, μετά το θάνατο του Κονσταντίν Κολτσόφ την περασμένη Τρίτη, αποφάσισε να αγωνιστεί στο Miami Open και παρά τη δύσκολη συγκυρία, εμφανίστηκε συγκεντρωμένη στην πρεμιέρα της, κερδίζοντας με 6-4, 6-3 την κολλητή της, Πάολα Μπαντόσα για το 2ο γύρο της διοργάνωσης.

“Όχι, δεν ήταν

έκπληξη για μένα η απόδοση της Αρίνα. Είναι μια πολύ, πολύ δυνατή γυναίκα, δυνατή προσωπικότητα και το είδαμε στο court. Ήξερα ότι θα παίξει καλά και της είπα στο φιλέ καλή επιτυχία για τη συνέχεια του τουρνουά που πιστεύω ότι μπορεί να πάει πολύ βαθιά” είπε η Μπαντόσα αμέσως μετά την αναμέτρηση.

Aryna Sabalenka & Paula Badosa share a nice exchange at the net

BFF goals. pic.twitter.com/Mmrs0c53iB

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) March 22, 2024

Η Σαμπαλένκα, Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει αποφασίσει να μην δώσει συνεντεύξεις τύπου στο Μαϊάμι ενώ πρόσφατα ζήτησε απ’όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της ίδιας και της οικογένειας του άτυχου πρώην συντρόφου της.

Ο Κολτσόφ φέρεται να αυτοκτόνησε πηδώντας από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στο Μαϊάμι, θέλοντας να βρίσκεται κοντά στην Σαμπαλένκα με την οποία είχαν χωρίσει πρόσφατα.

“Δεν ήταν εύκολο να αντιμετωπίζω την καλύτερή μου φίλη, με όσα έχουν συμβεί τελευταία. Είμαστε και οι δύο πολύ δυνατές πνευματικά, δυνατές γυναίκες. Το απέδειξα και το απέδειξε” πρόσθεσε η Μπαντόσα.

Στον 3ο γύρο του Μαϊάμι, η Σαμπαλένκα θα αντιμετωπίσει την Ουκρανή, Ανχέλινα Καλίνινα που στο 2ο γύρο κέρδισε την Καρολίν Βοζνιάκι.

MIAMI OPEN WOMEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Μπαντόσα: “Η Αρίνα είναι πολύ δυνατή γυναίκα” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα