Αζαρένκα: “Έδωσα ότι μπορούσα” – VIDEO

Για ενάμιση σετ, η Βικτόρια Αζαρένκα είχε τον απόλυτο έλεγχο του τελικού στο Αμερικανικό Όπεν κόντρα στη Ναόμι Οσάκα, όμως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει μια από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας της, αφού η Γιαπωνέζα αντέδρασε εντυπωσιακά και κατάφερε να ανατρέψει το σκορ, φτάνοντας στον τίτλο του US Open.

Η Οσάκα επιβλήθηκε 1-6, 6-3, 6-3 της Αζαρένκα, όμως παρά την ήττα η Λευκορωσίδα δήλωσε υπερήφανη για οτι κατάφερε αυτό το διάστημα

στη Νέα Υόρκη και εμπνευσμένη για τη συνέχεια του WTA Tour.

“Ήταν τρεις απίστευτες εβδομάδες για μένα. Δεν είχα τέτοια αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια, οπότε με κάνει ενθουσιασμένη. Σήμερα ήρθε η ήττα. Δεν αλλάζει και πολλά για μένα. Φυσικά και θα ήθελα να κερδίσω σήμερα αλλά είναι αυτό που είναι” είπε η Αζαρένκα στη συνέντευξη Τύπου.

“Έδωσα ότι είχα στο court σήμερα” πρόσθεσε. “Δεν μου βγήκε αλλά είμαι πολύ υπερήφανη για αυτές τις τρεις εβδομάδες και ένιωσα ότι υπήρξε μεγάλη πρόοδος. Έπαιξα πολλά σπουδαία ματς. Ένιωσα ότι τέσταρα τον εαυτό μου πνευματικά και σωματικά σε δύσκολες συνθήκες. Το χάρηκα πολύ που αγωνίστηκα στον τελικό του US Open. Είμαι ευγνώμων γι’αυτή την ευκαιρία”.

Μόλις πριν από δύο εβδομάδες, η Αζαρένκα κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο εδώ και τεσσεράμιση χρόνια (Miami 2016) ενώ αγωνίστηκε στον πρώτο της Grand Slam τελικό εδώ και εφτά χρόνια (US Open 2013).

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post Αζαρένκα: “Έδωσα ότι μπορούσα” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα