Αζαρένκα από τα παλιά, επέστρεψε στα προημιτελικά

Η Βικτόρια Αζαρένκα διανύει εξαιρετικό τουρνουά στη Μελβούρνη και την Κυριακή (22/1) κέρδισε την Κινέζα, Λιν Ζου, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν, για 1η φορά μετά από επτά χρόνια.

Η Λευκορωσίδα, αν και συνάντησε σθεναρή αντίσταση από την 28χρονη και Νο87 τενίστρια του κόσμου, κατάφερε να επικρατήσει με ανατροπή και να “σφραγίσει” τη θέση της σε τελική “8άδα” Major

τουρνουά, για 18η φορά στην καριέρα της.

Μετά από δυο ώρες και 42 λεπτά μεγάλης μάχης, σε έναν αγώνα που ολοκληρώθηκε μετά τις 02:00 τα ξημερώματα στην Αυστραλία, η 33χρονη επιβλήθηκε με 4-6, 6-1, 6-4 και “έκλεισε” το ραντεβού της με τη Νο3 του ταμπλό, Τζέσικα Πεγκούλα, στα προημιτελικά.

Η δυο φορές πρωταθλήτρια στο ΑΟ, μοιάζει πιο δυνατή από ποτέ φέτος στη Μελβούρνη, για να επαναλάβει τους θριάμβους του 2012 και του 2013.

Μπορεί να έφτασε στα όριά της για να κερδίσει την αθλήτρια που στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Μαρία Σάκκαρη, όμως τα κατάφερε δείχνοντας ατσάλινη ψυχραιμία στα τελευταία games του αγώνα, ακόμη κι όταν δέχθηκε τρία συνεχόμενα breaks back!

Η Αζαρένκα, ολοκλήρωσε τον αγώνα με 41 winners και 35 αβίαστα λάθη, εκμεταλλευόμενη 7/15 ευκαιρίες για break.

Τα τέσσερα, τα έκανε στο 3ο set του αγώνα, καταφέρνοντας τελικά να δαμάσει την ορμή της Ζου, η οποία δεν πέταξε λευκή πετσέτα ποτέ, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε… τέσσερις φορές πίσω με break στο καθοριστικό κομμάτι.

AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+9h)

The post Αζαρένκα από τα παλιά, επέστρεψε στα προημιτελικά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα