Ασταμάτητος ο Ζβέρεφ – VIDEO

Ούτε ο Νταβίντ Γκοφάν κατάφερε να σταματήσει τον εξαιρετικό Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος συνεχίζει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του στο Masters της Ρώμης

Tην 12η συνεχόμενη νίκη του στο tour, πέτυχε ο Σάσα Ζβέρεφ.

Προερχόμενος από τους τίτλους σε Μόναχο και Μαδρίτη, ο 21χρονος Γερμανός συνεχίζει απτόητος προς την υπεράσπιση του τίτλου του στη Ρώμη, εκεί όπου πέρυσι κατέκτησε τον πρώτο Masters τίτλο της καριέρας του!

Ο χαρισματικός τενίστας, επικράτησε 6-4, 3-6, 6-3 του Νταβίντ Γκοφάν στον τελευταίο προημιτελικό αργά το βράδυ της Παρασκευής και σφράγισε το ραντεβού με

τον πρωτάρη, σε ημιτελική φάση χωμάτινου Masters, Μάριν Τσίλιτς για το βράδυ του Σαββάτου (21:00GR).

“Απλά είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε έναν ακόμη ημιτελικό. Είναι ο τρίτος μου στη σειρά. Είμαι λίγο κουρασμένος αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Βρήκα τις κατάλληλες λύσεις στις κρίσιμες στιγμές σήμερα. Έβγαλα ορισμένες απίστευτες μπάλες στο τέλος και το μόνο που έχει σημασία είναι ότι βρίσκομαι στα ημιτελικά”

Για την αναμέτρηση με τον Τσίλιτς, το Νο3 του κόσμου είπε: “Θα είναι πολύ δύσκολο ματς. Μοιάζουμε αρκετά σαν παίκτες. Είμαστε σχεδόν δύο μέτρα, σερβίρουμε πολύ καλά και κινούμαστε καλά σε αυτή την επιφάνεια. Θα είναι διασκεδαστικό ματς”


Παρασκευή, 18/5: Προημιτελικοί Rome Masters
Zverev (Germany) beat Goffin (Belgium) 6-4 3-6 6-3
Nadal (Spain) beat Fognini (Italy) 4-6 6-1 6-2
Djokovic (Serbia) beat Nishikori (Japan) 2-6 6-1 6-3
Cilic (Croatia) beat Busta (Spain) 6-3 6-3

ROME MASTERS DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

The post Ασταμάτητος ο Ζβέρεφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα