“Αργά ή γρήγορα θα τους εκθρονίσουμε”

Ο Ντένις Σαποβάλοφ εξέφρασε την άποψή του για την κυριαρχία των τριών κορυφαίων τενιστών της εποχής μας

Λίγο πριν αγωνιστεί στον πρώτο τελικό της καριέρας του, ο Ντένις Σαποβάλοφ “ξεσπάθωσε” κατά της κυριαρχίας των Big Three και εξέφρασε την άποψή του ότι έχει ήδη αρχίσει η διαδικασία αποκαθήλωσής τους.

“Είμαι βέβαιος ότι την επόμενη χρονιά θα γίνουν πολλές εκπλήξεις. Προφανώς και οι Big Three είναι ακόμα εδώ και παίζουν πολύ καλά. Όμως, αργά ή γρήγορα θα τους εκθρονίσουμε. Απλά πρέπει

να είμαστε λίγο υπομονετικοί” είπε χαρακτηριστικά ο 20χρονος Καναδός με το πανέμορφο one-handed backhand.

Ο Σαποβάλοφ προκρίθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά στο NextGEN ATP Finals του Μιλάνου την ίδια ώρα που οι Τσιτσιπάς και Μεντβέντεφ ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους στο ATP Finals.

“Σιγά σιγά οι νέοι παίκτες ανεβαίνουν στην κατάταξη. Ο Μεντβέντεφ έκανε ένα πολύ δυνατό πουσάρισμα τους τελευταίους μήνες. Είμαι βέβαιος ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι τενίστες. Υπάρχει ο Φράνσις (Τιαφό), φυσικά ο Τσιτσιπάς και σίγουρα ο Ζβέρεφ.

“Για μένα, νιώθω ότι θα κάνω την άνοδό μου στην κατάταξη, μετά από δύο μεγάλα αποτελέσματα. Ακόμα το παιχνίδι μου έχει σκαμπανεβάσματα. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά τα τελευταία δύο χρόνια για να δυναμώσω στοιχεία του παιχνιδιού και να το κάνω ολοκληρωμένο. Νιώθω ότι υπάρχει ακόμα μεγάλο περιθώριο βελτίωσης. Είμαι χαρούμενος που τα πάω καλά στο κλείσιμο της σεζόν, όμως ελπίζω να συνεχίσω πιο δυνατά και τα επόμενα δύο χρόνια να διεκδικώ ένα Grand Slam” πρόσθεσε ο Σαποβάλοφ.

STOCKHOLM OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post “Αργά ή γρήγορα θα τους εκθρονίσουμε” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα