Αψεγάδιαστος στον 3ο γύρο ο Τζόκοβιτς (vids)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν συνάντησε προβλήματα ούτε κόντρα στον big server, Κέβιν Άντερσον και χωρίς απώλεια set, προκρίθηκε στον 3ο γύρο του φετινού Wimbledon Championships.

Ο 34χρονος Σέρβος πανηγύρισε την 16η συνεχόμενη νίκη του στο τουρνουά και συνεχίζει να κρατάει ζωντανό το όνειρο του Golden

Slam.

Μετά από μόλις μια ώρα και 44 λεπτά αγώνα, ο Νο1 τενίστας του κόσμου επικράτησε με το εμφατικό 6-3, 6-3, 6-3 και άφησε εκτός συνέχειας το πρώην Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης.

2011:
2015:
2018:
2021:

History repeats itself for @DjokerNole as the defending champion beats Kevin Anderson again at #Wimbledon to progress to the third round pic.twitter.com/RlkJIYNoIq

Wimbledon (@Wimbledon) June 30, 2021

Με εντυπωσιακά ποσοστά ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Νόλε, που κέρδισε 57/72 πόντους πίσω από το σερβίς του και δεν άφησε τον Άντερσον να φτάσει καν σε break point.

Αντιθέτως, ο Σέρβος μέτρησε 4/8 ευκαιρίες για break και τελείωσε το ματς με… έξι αβίαστα λάθη. Αριθμός ρεκόρ, για best of five αγώνα. Θέλει πολύ ψάξιμο, για να βρούμε αν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν.

Στον 3ο γύρο, ο Τζόκοβιτς θα βρει απέναντί του τον Ντένις Κούντλα, ο οποίος κέρδισε άνετα τον Αντρέας Σέπι με straight sets.

Αυτή θα είναι η 12η συνεχόμενη συμμετοχή του Νόλε στους “32” καλύτερους του Wimbledon και 15η συνολικά στην καριέρα του.

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αψεγάδιαστος στον 3ο γύρο ο Τζόκοβιτς (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα