Αψεγάδιαστη Σφιόντεκ πήρε το ντέρμπι (vids)

20:42 1/9/2022 - Πηγή: Tennis24

Η κορυφαία τενίστρια του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ, πραγματοποίησε ακόμη μια φοβερή εμφάνιση και συνέτριψε την πρωταθλήτρια του US Open 2017, Σλόαν Στίβενς, για να πάρει άνετα την πρόκριση στον 3ο γύρο της φετινής διοργάνωσης.

Μόλις 75 λεπτά χρειάστηκε η 21χρονη Πολωνή για να κάμψει την αντίσταση της πρώην Νο3 και νυν Νο51 της παγκόσμιας κατάταξης, χάνοντας μόλις πέντε games στην αναμέτρηση.

Με

νίκη 6-3, 6-2, η Σφιόντεκ προκρίθηκε στις “32” καλύτερες του Αμερικανικού Όπεν για 3η φορά στην καριέρα της κι εκεί θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα και Νο105 τενίστρια του κόσμου, Λορέν Ντέιβις.

An impressive day at the office for @iga_swiatek. #USOpen pic.twitter.com/2PJG6wzCCl

US Open Tennis (@usopen) September 1, 2022

Η Πολωνή, πέτυχε back to back νίκες για 1η φορά μετά το 250άρι τουρνουά της Βαρσοβίας (Ιούλιος) και δείχνει πως οι γρήγορες συνθήκες αγώνων στη Νέα Υόρκη, δεν την πτοούν στην 1η εβδομάδα του τελευταίου Major της χρονιάς.

Μόλις επτά winners άφησε στη Στίβενς, ενώ η ίδια ολοκλήρωσε τον αγώνα με τους διπλάσιους (14) και εκμεταλλεύτηκε 4/12 break points, ώστε να φτάσει στην ελεγχόμενη επικράτηση.

Η Αμερικανίδα δημιούργησε μόλις δυο break points (1/2) και δεν μπόρεσε ουδέποτε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Νο1 του ταμπλό, παρά το 68% επιτυχίας πίσω από το 1ο σερβίς της.

Οι επιστροφές της Σφιόντεκ ήταν φοβερές και την οδήγησαν εκ του ασφαλούς στην πρόκριση.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-7h)

The post Αψεγάδιαστη Σφιόντεκ πήρε το ντέρμπι (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα