Αποκλεισμός οκτώ ετών για στημένους αγώνες

Ο Χιλιανός τενίστας Χουάν Κάρλος Σάεζ, τιμωρήθηκε από την Tennis Integrity Unit με αποκλεισμό οκτώ ετών από το τένις, καθώς κρίθηκε ένοχος για χειραγώγηση αγώνων…

Ο 28χρονος τενίστας, πρώην Νο230 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, δεν την έβγαλε καθαρή, από την μεγάλη έρευνα που είχε επίκεντρο τον ίδιο και ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο.

Ο Σάεζ έχει να αγωνιστεί σε επίσημο τουρνουά από το Νοέμβριο του 2018 και από ότι φαίνεται θα αργήσει για ακόμη, τουλάχιστον, οκτώ χρόνια.

Πιθανώς, αυτήν η τιμωρία που του επιβλήθηκε

από την TIU, να αποτελεί και το τέλος της καριέρας του.

Σύμφωνα με την Washington Post, η οποία αποκάλυψε το συγκεκριμένο σκάνδαλο, ο Σάεζ φρόντιζε να ξεφεύγει συνεχώς από τις Αρχές, καθώς είχε διαφορετικούς τρόπους να χειραγωγεί τους αγώνες στους οποίους αγωνιζόταν.

Όπως αποδεικνύουν και τα στοιχήματα που βρέθηκαν για τα πολλά, παράνομα ματς του, ο Σάεζ είχε τον τρόπο να βγάζει εύκολα χρήματα, από καταστάσεις που δεν πήγαινε καν το μυαλό των Αρχών.

Ακόμη 12 τενίστες, χαμηλότερου επιπέδου και 3 διαιτητές πιάστηκαν ένοχοι από την TIU, με τις ποινές τους να αναμένεται να ανακοινωθούν στις επόμενες μέρες.

The post Αποκλεισμός οκτώ ετών για στημένους αγώνες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα