Απρόσμενη ήττα για Μπάρτι στο Τσάρλεστον (vid)

Πριν από αυτή την εβδομάδα στο Volvo Car Open, η Πάολο Μπαντόσα δεν είχε κερδίσει ποτέ Top20 αντίπαλο και τα κατάφερε το βράδυ της Παρασκευής και μάλιστα απέναντι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης!

Η 23χρονη Ισπανίδα, Νο71 της παγκόσμιας κατάταξης, πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Άσλει Μπάρτι για την προημιτελική φάση του χωμάτινου τουρνουά στο Τσάρλεστον με 6-4, 6-3 και πανηγύρισε την κορυφαία επιτυχία, μέχρι τώρα στην καριέρα της με την είσοδο στις “4” καλύτερες του θεσμού.

lang="en" dir="ltr">Biggest win of her career @paulabadosa defeats the World No.1 Barty in straight-sets, 6-4, 6-3 to reach the semifinals!#VolvoCarOpen pic.twitter.com/B40zMPpwBC

wta (@WTA) April 9, 2021

Αυτή ήταν η δεύτερη Top20 νίκη για την Μπαντόσα καθώς στο 2ο γύρο του ίδιου τουρνουά, είχε αποκλείσει και το Νο12 της WTA, Μπελίντα Μπένσιτς.

“Ήξερα ότι έπαιζα με το Νο1 στον κόσμο που είναι απίστευτη τενίστρια, όμως ήμουν σε χωμάτινο court και ξέρω να παίζω καλά στο χώμα. Ήξερα ότι έπρεπε να επικεντρωθώ στον εαυτό μου, να κάνω το παιχνίδι μου και να είμαι συγκεντρωμένη στο σερβίς μου, το forehand μου. Αυτό έκανα” είπε η Μπαντόσα αμέσως μετά.

Στα ημιτελικά του Σαββάτου, η Ισπανίδα θα αντιμετωπίσει την Βερόνικα Κουμερντέτοβα, Νο15 του ταμπλό η οποία στον τελευταίο προημιτελικό κέρδισε τη Σλόαν Στίβενς με 6-3, 6-4.

Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν Ντάνκα Κόβινιτς και Ονς Ζαμπέρ μετά τις νίκες επί των Πουτίντσεβα και Γκοφ αντίστοιχα.

VOLVO CAR OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Απρόσμενη ήττα για Μπάρτι στο Τσάρλεστον (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Tennis24
Αποκλεισμός, Μπάρι, Τσάρλεστον,apokleismos, bari, tsarleston