Απογοήτευση για την ακύρωση του Wimbledon

21:58 1/4/2020 - Πηγή: Tennis24

Η ακύρωση του φετινού Wimbledon Championships, για πρώτη φορά μετά το 1945(!), αποτελεί φυσικά το talking point στο Twitter αυτή τη στιγμή με τη συντριπτική πλειοψηφία των τενιστών να εκφράζουν τη μεγάλη τους απογοήτευση στο άκουσμα αυτής της δυσάρεστης είδησης…

Αναφερθήκαμε στην αντίδραση του τεράστιου Ρότζερ Φέντερερ, ενώ η επτάκις πρωταθλήτρια Σερίνα Γουίλιαμς, δίχως να καταφέρει να “βρει” πολλά λόγια για να εκφράσει αυτό που

νιώθει, περιορίστηκε στο “Είμαι σοκαρισμένη”.

Η κάτοχος του τίτλου, Σιμόνα Χάλεπ, κατάφερε να βάλει περισσότερη αισιοδοξία στο μήνυμά της λέγοντας: “Είμαι πολύ λυπημένη στο άκουσμα της ακύρωσης του Wimbledon. Ο περσινός τελικός ήταν από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου! Αλλά αυτή τη στιγμή περνάμε κάτι σημαντικότερο από το τένις και το Wimbledon θα επιστρέψει! Μου δίνεται ακόμα ένας χρόνος να χαρώ ότι είμαι η κάτοχος του τίτλου!”.

Η θρύλος του αθλήματος, Μπίλι Τζιν Κινγκ, συμφώνησε 100% με την απόφαση των διοργανωτών: “Είναι μια δύσκολη απόφαση. Κατανοώ πλήρως και υποστηρίζω την απόφαση της επιτροπής διότι η προτεραιότητα μας πρέπει να είναι η υγεία των ευπαθών συνανθρώπων μας. Πηγαίνω στο Wimbledon από το 1961, οπότε εννοείται πως θα μου λείψει”.

Η δις φορές κάτοχος του τίτλου, Πέτρα Κβίτοβα, συμπλήρωσε: “Η ακύρωση του Wimbledon είναι, για έναν παραπάνω λόγο, σκληρή για όλους μας. Θα μου λείψει το να μην παίξω στο όμορφο χορτάρι φορώντας τα άσπρα μου ρούχα! Αλλά η διοργάνωση θα επανέλθει δριμύτερη το 2021 και θα την έχουμε εκτιμήσει περισσότερο!”.

Κώστας Αϊτάκης

The post Απογοήτευση για την ακύρωση του Wimbledon appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα