Αποφεύχθηκε ο οικογενειακός εμφύλιος – DRAW

19:31 6/3/2021 - Πηγή: Tennis24

Το όνομα Τσιτσιπάς καταλαμβάνει δύο θέσεις στο κυρίως ταμπλό του Open 13 της Μασσαλίας καθώς πλην του υπερασπιστή του τίτλου και κορυφαίου Έλληνα τενίστα, Στέφανου Τσιτσιπά, στο main draw της indoor διοργάνωσης ξεχωρίζει και το όνομα του μικρότερου αδερφού του, Πέτρου Τσιτσιπά.

Η κλήρωση για το ATP 250 τουρνουά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και σίγουρα τα δύο αδέρφια ανακουφίστηκαν μόλις είδαν ότι δεν συναντιούνται στον 1ο γύρο, αν και θα ήταν πολύ διασκεδαστικός ένας ενδεχόμενος οικογενειακός

εμφύλιος.

Πάντως, τόσο ο Στέφανος Νο2 του ταμπλό όσο και ο wild card Πέτρος, βρίσκονται στο κάτω μέρος του ταμπλό και μπορούν να διασταυρωθούν μόνο στα ημιτελικά.

Ο Πέτρος θα αντιμετωπίσει τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, την ίδια στιγμή που ο Στέφανος απολαμβάνει bye στον 1ο γύρο.

Στους “16”, ο κάτοχος των δύο προηγούμενων τίτλων στη Μασσαλία, θα περιμένει είτε τον Λούκας Πουίγ που επιστρέφει μετά από τραυματισμό είτε κάποιον τενίστα προερχόμενο από τα προκριματικά.

Στα προημιτελικά, το νέο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης διασταυρώνεται με τον Κέι Νισικορι και στα ημιτελικά με έναν εκ των 4-Ουμπέρ ή Τσόνγκα.

Μεντβέντεφ, Κατσάνοφ και Σίνερ ξεχωρίζουν στο πάνω μέρος του ταμπλό.

Open 13 2021 pic.twitter.com/RMraEOJUxJ

— Open 13 Provence (@Open13) March 6, 2021

OPEN 13 DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Αποφεύχθηκε ο οικογενειακός εμφύλιος – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα