Αντρέσκου: “Επιστρέφω δυνατότερη από ποτέ”

Η Μπιάνκα Αντρέσκου έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη στο περιοδικό People και τόνισε μεταξύ άλλων, πως επιστρέφει στην ενεργό δράση ούσα σε καταπληκτική κατάσταση…

Μπορεί να έχει να αγωνιστεί από το 2019, μιας και αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών τις τελευταίες εβδομάδες, όμως η Μπιάνκα Αντρέσκου είναι πεπεισμένη ότι με την επιστροφή της στο Tour, θα καταφέρει μεγάλα πράγματα.

Ήταν η αποκάλυψη της περασμένης σεζόν,

κατακτώντας μεταξύ άλλων τα δυνατά τουρνουά σε Indian Wells και Rogers Cup, ενώ στέφθηκε πρωταθλήτρια και στο Αμερικανικό Όπεν. Την μεγαλύτερη μέχρι στιγμής επιτυχία της καριέρας της.

Η Νο6 τενίστρια του κόσμου, μίλησε στο περιοδικό People για την κατάστασή της και έστειλε προειδοποιητικές βολές στις υπόλοιπες “μεγάλες” του γυναικείου Tour.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ανυπομονώ πάρα πολύ να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση. Θέλω να καταφέρω σπουδαία πράγματα φέτος. Είμαι ανήσυχη διότι έχω να παίξω τένις πολλούς μήνες, όμως νιώθω πανέτοιμη να αγωνιστώ ξανά σε μεγάλα τουρνουά.

Μέρα με τη μέρα βελτιώνομαι, τα πηγαίνω ολοένα και καλύτερα με τις προπονήσεις μου και νιώθω απόλυτα ευχαριστημένη. Έχω ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισα με τα γόνατά μου και ελπίζω πως θα παίξω κανονικά στο Miami Open.

Δούλεψα πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα της αποθεραπείας μου και είμαι έτοιμη και πιο δυνατή από ποτέ για την επιστροφή μου. Πιστεύω θα παίζω σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο από ότι πέρυσι.

Έχω ωριμάσει μέσα μου μετά τον τίτλο στη Νέα Υόρκη και όλοι γύρω μου το έχουν καταλάβει. Η δουλειά μου αποδίδει καρπούς σιγά-σιγά και είμαι πεινασμένη για ακόμη καλύτερες πορείες στο μέλλον”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αντρέσκου: “Επιστρέφω δυνατότερη από ποτέ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα